reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

wiecie lumpeksy odkryła moja szwagierka, nie jest biedna czy coś, ja nawet myśle ze jak ktos szanuje kase to sie tam zaopatruje. Jak jestem w Krakowie to prawie zawsze chodze, w moim miescie nie ma dlatego duzo kupuje na allegro takich z H&M, czy next niektóre to naprawdę nówki, świetna jakosć i cena. Duzo kasy schodzi na ubranka dlatego naprawde watro odwiedzić takie sklepy.

reklama
ja też nie wstydzę się tego że kupuję używane ciuszki. niektóre są jak nówki a cena za nie odpowiednia :) a na metce przecież nie pisze, że używki :D więc jak dziecko miało buty nike to sąsiedzi i ciotki patrzyli i tylko pytali czy mnie stać takie drogie kupować na kilka tygodni bo przecież wyrośnie a ja im mówię że na dziecko się nie żałuje a to że płaciłam za nie 20 zł nikt nie wie :p

Morena ja mam Tako Warrior, już 2 lata (miną w marcu), nie narzekam. Kupowałam przez allegro ze strony firmowej bo było taniej niż w sklepie po 3 dniach był w domu, ale w życiu już nie kupię zielonego koloru wózka, robactwa nie idzie się opędzić,pompowane koła po plaży idą fajnie, drugiego nie będę kupować bo mam jeszcze niebieską spacerówkę z biedronki więc mam w czym moje dzieci wozić

Ostatnia edycja:
Pewnie, ja też sama kupowałam używki, gdy młody był mniejszy. Teraz to nowe bo trudno o używki w dobrym stanie dla 6-7 latków. Ale zostawiam dla drugiego.
Dla juniorka patrzą na all bo u mnie lumpexy są owszem ale trzeba często chodzić by coś fajnego trafić i to z rana a do tego niemiłosiernie drogo ! za pajacyki sobie krzyczą 20 zł ! za bodziaki 12.
A na all jest też dużo perełek, nowych z metkami i za bardzo małe pieniądze. Kupuję tylko takie co nie widać dosłownie, że były noszone. A potem - przyznaje się bez bicia sprzedaję dalej , dlatego nic małego nie mam po Sewerynie :)

Wózek też się zastanawiam nad używanym jak się trafi w bardzo dobrym stanie, tak samo z kołyską.

Hahaha ja też lumpeksiara ;-)często nawet sobie cos upoluje
Jeśli chodzi o allegro znajduje sprzedawców który mają więcej rzeczy i np. butelki, smoczki, wkładki, laktator itp. kupuje u jednego. To samo z ciuszkami i już mam zaopatrzenie niezłe :sorry2:

Ja mam to samo, lubię do lumpeksów zaglądać ale najczęściej na allegro kupuję. Dla młodej to cały czas jakieś rzeczy na allegro używane w dobrym stanie. Dla maluszka też na allegro się zaopatrzę w conieco :-)

Ja przeciwko użytkom nic nie mam..U mnie w mieście lumpeksy wyrastają jak grzyby po deszczu,niedługo to nie będzie "normalnych sklepów":-Dale taki z naprawdę fajnymi ciuchami jest raptem..jeden:-( W innych mogłabym się zaopatrywać gdybym wybierała się na imprezę przebieraną w stylu Spice Girls...Także przejdę się,zobaczę.
A i może po synku koleżanki coś "skapnie" heh (w maju będzie miał roczek,też letni chłopaczek także...a że ona więcej dzieci nie planuje to co ma z tym zrobić :-p).
Ta modelka co reklamuje tą koszulę co dosłownie jak nasza miss (teraz już mi się myli czy bardziej to Rozalia czy Marcelina :D) ale generalnie fajniutka koszulka :tak:

ja mam 8 worów próżniowych ciuszków po dzewczynkach muszę to przejżeć najpierw podziele na takie typowo dziewczęce i te uniseks te dziewczęce bez plam pójdą na allegro te np różowe body pójdą do granatowej farby;) jak wszystko co będze dzewczęce tylko kolorem a nie aplikacją :-D

te unisex zostaną-ja mam dożo w błekitach bo curki w błękity ubierałam na początku bo do różu przeonałam sie niedawno wcześniej to mnie mdliło na jego widok:-D

zobacze co brakuje i dokupie na allegro:-D napewno coś ciocia z niemiec przywiexie ona wnukom kupuje tyle ciuszków ze nosić nienadążaja potem jak zamałe to jej synowa pakuje i mi ciocia przywozi-ostatnio po dzewczynce dla dzewczyn dostałam 4reklamówki w tym 2 ciószki z metkami poza tym na swięta zawsze jakieś ciuszki kupóje w prezencie:-Dmamy już sukienki na 122cm:-Dcórka chodzi 104-106 wiec potem tylko dokupuje co potrzebne-no i buty -to dla nas wydatek bo kupuje tylko nówki i to dobre-nie muszą być firmowe ale zdrowe dla nóg:happy2:

nawet dzewczynki nie noszą jedna PO DRUGIEJ tylko 1 butki tak zalożyłam mło9dszej bo kupiłam Rózy do sukienki i ubrała je 2 razy reszte każda ma swoje nowe reszte kupuje używki wole to10-20zł dać za używany dobry gat ciuch niż za nową tandetną jednorazówkę od chińczyka

Też należę do grona "Lumpeksowiczów". Dla Mikołaja pewnie kupię sporo nowych ciuszków, ale jak będzie możliwość to czemu nie? I tak z wszystkiego szybko wyrośnie ;-)

reklama
Kingusia- ja miałam kupione takie DYSKRETNA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.M (2903196439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i powiem tak, na ciaze bardzo fajne, ale karmienie w nich to dla mnie za wygodne nie było bo tak biust miałam naprawdę nie za duzy jak na karmiacą ale już w szpitalu okazało sie ze tam jest poprostu mało miejsca na cyce i ciezko je wystawić dziecku, w domu jak juz sie troche rozciągnęły tez zadowolona nie byłam, na leżąco też zle sie karmiło bo jedna ręka trzymałam małą, a druga musiałam ta koszule podciadać do góry zecy cyce wyszły, teraz a po paru miesiacach bawełna sie bardzo rozciagneła nie wyglada dobrze, teraz kupie cos takiego
SEKSOWNA KOSZULA KOSZULKA NOCNA DO KARMIENIA r.M (2903050650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jek wpadnie mi jakaś extra kasa to może taką http://moda.allegro.pl/koszula-do-karmienia-sweet-01-alles-m-38-gratis-i2935397399.html

Mój M. mówi ze jak kupie cos takiego to on straci swoja secualność

:szok:
http://moda.allegro.pl/promocja-swiateczna-koszula-do-karmienia-xxl-i2913763574.html

Ostatnia edycja:
Do góry