reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Korba moja sis taką miała i po tygodniu używania sprzedała bo młody się bał. Z takimi rzeczami jest ciężko trafić.

My dostaliśmy taką kołyskę od mikołaja :tak: Bardzo fajna, a potem jak maleństwo będzie już większe to kupiły łóżeczko turystyczne .

Kołyska FIRST YEARS 5w1 światło+melodie+wibracj (2927062581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Świetna ta kołyska.
Moja szwagierka chce mi taką pożyczyć tylko w innym kolorze.
Podobają mi się jeszcze takie :
AMY FOR 6 KOLEKCJI- Kosz Wiktoria z wyposażeniem (2883908442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ta to najbardziej choruję :) Ale będę patrzeć za używanymi.

Z huśtawkami to miałam dla synka tą Fisher Price PRZYTULNE GNIAZDKO baby gear HUŚTAWKA (2933685424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zdecydowanie teraz też kupię. Młody uwielbiał tą huśtawkę i u nas się sprawdziła. Mam nadzieję, że juniorek pójdzie z upodobaniami w ślady starszego brata :)

Łóżeczka mam to Łóżeczko RADEK II kołyska sosna+materac W-wa (2923404592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale bez płozów i szuflady. Ściemniało troszkę ale po za tym jest w bardzo dobrym stanie a młody spał do niespełna 3 roku w nim ! No trochę poobklejane naklejkami jest :) Kupię tylko nowy materac i komplet pościeli ( poszewki i wkład ) - jeden mam po młodym, jeden uszyje moja mama bo mam śliczną flanelkę no i jeden kupię. 3 to wystarczająco.

NikaMD a ty swoje zamawiałaś z netu? Wolałabym, żeby jakiś chłam nie przyszedł. Mi też podobają się te białe łóżeczka. Jakieś takie słodko-dziecinne są.
Zamawialam z netu, ale to bylo 6 lat temu wiec namiarow Ci nie podam:sorry2:....
Poza tym nasze do sypialni tez zamawilam z netu i wiele innych sprzetow i mebli i jakos sie nie natknelam na badziwie. Poszukaj kogos kto ma chociaz kilka sprzedanych kompletow, napisz do osoby, ktora od tego sprzedawcy kupila i zapytaj o opinię :tak: Bedziesz pewniejsza.:-)

My prawdopodobnie dostaniemy w spadku taką huśtawkę jak wkleiła Robaczek.

Jest świetna :-) chrześniak ja uwielbia, dużo czasu w niej spędza.

ale kosmiczny się wydaje:-).
Dzisiaj Kacper chciał pochodzić trochę po sklepach z wózkami ale u mnie to szału nie ma :no: do jednego komisu nawet weszliśmy,ale stan wózków nie ukrywajmy...był fatalny:no: Na szczęście jemu bardzo spodobał się JEDO tylko już gdzieś się nasłuchał o fotelikach,że nie Maxi Cosi a jakiś tam jest najlepszy :-Dsię przejął rolą.Dobrze,dobrze :) Jak przyjedzie następnym razem to go może do Łdz wyciągne na oglądanie Jedo.A póki co wzdycham do zdjęć na allegro :-p

Natis muchy czy nie muchy jak dla mnie kosmiczny. W życiu (nawet jak by mnie było na niego stać) bym sobie takiego nie kupiła!! :no::no::no:

reklama
MARCYSIOWA - mi też się nie podoba ten wózek :-) śmiałam się tylko, bo wózek jest reklamowany jako wózek gwiazd :-D:-D:-D

Do góry