reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Korba moja sis taką miała i po tygodniu używania sprzedała bo młody się bał. Z takimi rzeczami jest ciężko trafić.

My dostaliśmy taką kołyskę od mikołaja :tak: Bardzo fajna, a potem jak maleństwo będzie już większe to kupiły łóżeczko turystyczne .

Kołyska FIRST YEARS 5w1 światło+melodie+wibracj (2927062581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Świetna ta kołyska.
Moja szwagierka chce mi taką pożyczyć tylko w innym kolorze.
Podobają mi się jeszcze takie :
AMY FOR 6 KOLEKCJI- Kosz Wiktoria z wyposażeniem (2883908442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ta to najbardziej choruję :) Ale będę patrzeć za używanymi.

Z huśtawkami to miałam dla synka tą Fisher Price PRZYTULNE GNIAZDKO baby gear HUŚTAWKA (2933685424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zdecydowanie teraz też kupię. Młody uwielbiał tą huśtawkę i u nas się sprawdziła. Mam nadzieję, że juniorek pójdzie z upodobaniami w ślady starszego brata :)

Łóżeczka mam to Łóżeczko RADEK II kołyska sosna+materac W-wa (2923404592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale bez płozów i szuflady. Ściemniało troszkę ale po za tym jest w bardzo dobrym stanie a młody spał do niespełna 3 roku w nim ! No trochę poobklejane naklejkami jest :) Kupię tylko nowy materac i komplet pościeli ( poszewki i wkład ) - jeden mam po młodym, jeden uszyje moja mama bo mam śliczną flanelkę no i jeden kupię. 3 to wystarczająco.

NikaMD a ty swoje zamawiałaś z netu? Wolałabym, żeby jakiś chłam nie przyszedł. Mi też podobają się te białe łóżeczka. Jakieś takie słodko-dziecinne są.
Zamawialam z netu, ale to bylo 6 lat temu wiec namiarow Ci nie podam:sorry2:....
Poza tym nasze do sypialni tez zamawilam z netu i wiele innych sprzetow i mebli i jakos sie nie natknelam na badziwie. Poszukaj kogos kto ma chociaz kilka sprzedanych kompletow, napisz do osoby, ktora od tego sprzedawcy kupila i zapytaj o opinię :tak: Bedziesz pewniejsza.:-)

My prawdopodobnie dostaniemy w spadku taką huśtawkę jak wkleiła Robaczek.

Jest świetna :-) chrześniak ja uwielbia, dużo czasu w niej spędza.

ale kosmiczny się wydaje:-).
Dzisiaj Kacper chciał pochodzić trochę po sklepach z wózkami ale u mnie to szału nie ma :no: do jednego komisu nawet weszliśmy,ale stan wózków nie ukrywajmy...był fatalny:no: Na szczęście jemu bardzo spodobał się JEDO tylko już gdzieś się nasłuchał o fotelikach,że nie Maxi Cosi a jakiś tam jest najlepszy :-Dsię przejął rolą.Dobrze,dobrze :) Jak przyjedzie następnym razem to go może do Łdz wyciągne na oglądanie Jedo.A póki co wzdycham do zdjęć na allegro :-p

Natis muchy czy nie muchy jak dla mnie kosmiczny. W życiu (nawet jak by mnie było na niego stać) bym sobie takiego nie kupiła!! :no::no::no:

reklama
MARCYSIOWA - mi też się nie podoba ten wózek :-) śmiałam się tylko, bo wózek jest reklamowany jako wózek gwiazd :-D:-D:-D

Do góry