reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Na początku troche się obawiałam ale znajomi też kupowali tego typu zestaw na allegro i wszystko jest ok. Przecież łóżeczko to nie wózek, składa się je i stoi w jednym miejscu. Nie trzeba go przewozić, składać-rozkładać.
Myślę że będzie ok :-)

Wczoraj w sklepie widziałam zestaw typu łóżeczko,baldachim,materacyk,ochronki na szczebelki,kołderka i poduszka za...199 zł
shocked.gif

Pewnie z piankowym materacem...

Fajny ten zestawik :tak: Ja mam wlasnie tego typu najzwyklejsze w swiecie łóżeczko :tak: i jeszcze dla drugiego mi posluzy:tak:
Tylko kupie jakis ladny komplecik poscieli, nowy materacyk i nowe wklady. na razie czekam gdzie na 30 tydzien. Potem sie zaczna zakupy :tak:

Tez super zestaw :tak: Biale łożeczka mi sie bardzo podobaja :tak:
Jest tego teraz masa, az nie wiadomo co wybrac....

reklama
NikaMD a ty swoje zamawiałaś z netu? Wolałabym, żeby jakiś chłam nie przyszedł. Mi też podobają się te białe łóżeczka. Jakieś takie słodko-dziecinne są.

Do góry