reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Na początku troche się obawiałam ale znajomi też kupowali tego typu zestaw na allegro i wszystko jest ok. Przecież łóżeczko to nie wózek, składa się je i stoi w jednym miejscu. Nie trzeba go przewozić, składać-rozkładać.
Myślę że będzie ok :-)

Wczoraj w sklepie widziałam zestaw typu łóżeczko,baldachim,materacyk,ochronki na szczebelki,kołderka i poduszka za...199 zł
shocked.gif

Pewnie z piankowym materacem...

Fajny ten zestawik :tak: Ja mam wlasnie tego typu najzwyklejsze w swiecie łóżeczko :tak: i jeszcze dla drugiego mi posluzy:tak:
Tylko kupie jakis ladny komplecik poscieli, nowy materacyk i nowe wklady. na razie czekam gdzie na 30 tydzien. Potem sie zaczna zakupy :tak:

Tez super zestaw :tak: Biale łożeczka mi sie bardzo podobaja :tak:
Jest tego teraz masa, az nie wiadomo co wybrac....

reklama
NikaMD a ty swoje zamawiałaś z netu? Wolałabym, żeby jakiś chłam nie przyszedł. Mi też podobają się te białe łóżeczka. Jakieś takie słodko-dziecinne są.

Do góry