reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Marcysiowa super zestaw no i wzory pościeli też fajne mają :tak:

NATIS - x lander świetny! ten drugi też fajny ale ta kubełkowa spacerówka :baffled:

reklama
co do łóżeczka to ja nie szarpała bym sie na drogie drewniane starszej kupilismy Klupś Łóżeczko Radek VII Teak Z Szufladą - Ceneo.pl to wtedy za bez szuflady zaplaciłam 400złponad i powiem ze jest badziewne po przykręceniu delikatnym tych uchwytów z karuzelki zrobiły sie zadziory i wgniecenia w drewnie jak dziecko ydeżyło twarda-plastikowa zabawką to samo nie mówiąc o tym jak zdarły się nogi od chodzenia obok-wiadomo czasem sie kopnie lekko.łużeczko ma 3 lata i4miesiące 1 dziecko w nim spało i to czesciej u nas niz u siebie a łóżeczko wygląda okropnie.nie mówiac o tym ze te strzebelki-deseczki na których leży materaz-podpadały i całąte rame trzymającą materac skręcaliśmy od zera na nowo bo one były tymi gróbymi zszywkami poprzybijane-jestem mega niezadowolona z niego. młodszej kupiłam 2 lata temu w auchanie za 90zł drewniane w kolorze sosny i jest lepszej jakosci tylko nie ma wyjmowanych strzebelków do wychodzenia ale przeżyło niewiele mniej moze nawet więcej a wygląda lepiej :-D obie mają materace gryka kokos kupione osobno!
teraz kupuje turystyczne z płozami do bujania-funkcja kołyski
i do tego porządny materac-gryka kokos:-D

Muszę zrobić zdjęcia swojej bo moja ma inny kolorek, ale naprawdę jest fajna , może jeździć na kółkach a może być kołyską. Cieszę się , że Wam się podoba :tak:

Saraa, kochana gdyby nam mikołaj nie przyniósł tej kołyski, to też pewnie byśmy takiej nie kupili:tak:

Tak z innej beczki właśnie się wkurzyłam bo zus mi jeszcze za grudzień kasy nie wypłacił, a jak teraz zadzwoniłam to babka mi powiedziała że zus ma na to miesiąc :-(

KORBA - kołyska po prostu boska!!! cudeńko ;-)

Też marzyłam o kołysce, ale stwierdziłam, że te kilka stówek wolę dołożyć do wózka.

SARA - no właśnie nie byłam pewna czy to kubełkowe siedzenie czy nie. Wydawało mi się, że nie, tak że dzięki za podpowiedź - wózek od razu wypada. Stawiam na tego X-landera, choć wizualnie bardzo mi siępodoba ten drugi. Ale wygoda najważniejsza :)

bliżej kwietnia będę szukała używek - może się trafi coś fajnego, ale chciałabym właśneie tego XLandera.

Ostatnia edycja:
Kołyska przecudna. Aż mi łezka się zakręciła, że takiej nie kupimy, ale kasa... ech. Kupimy jakieś turystyczne i porządny materac. Mam nadzieję, że dziecku będzie wygodnie :)

reklama
Korba Kołyska rewelacja :)
Ja cały czas się "biję" między kołyską a normalnym. Ale jak tak ogarniam mój pokój "okiem" to zdecydowanie kołyska wchodzi w grę... SZUKAĆ NADAL BĘDĘ !!:-)

Kingusia ja to nawet nie myślę,że inny materac tam jest he he.Ale zastanawia mnie bardziej wykonanie takiego łóżeczka ;-)

Do góry