reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

ja staram się to wpuścić jednym,a drugim wypuścić ale co mi ucho zdenerwują,to moje:tak:
Po poniedziałku myślę,że jak wpadnę do C.H to znowu coś kupię..Sezon przecen to trzeba korzystać :rofl2:
Masz Rację Sara..zacznę chować :p ale znając siebie to co ktoś z pracy do domu wróci to ja będę paradować z wieszakami po przedpokoju :-D
rozmiar 62 bo gdyby małemu znowu się przytyło:happy:...

A jaka świetna kiecuszka dla dziewczynek wisiała..20 zł kosztowała.Taka złota w kształt literki A.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
nayaa zajebiste ! też u siebie nie widziałam nic wartego uwagi w dobrej cenie na przecenach.. kurcze dziewczyny ja to cały czas odwlekam.. przy wieszakach z dziecięcymi ciuszkami az cała trzęsę:-) ale myśle a jeszcze zaczekam do wizyty, póżniej do połówkowego itd tak sie normalnie boję, jakas moze głupia jestem ale nawet ruchów nie czuję, moze jakby mnie dzidzia kopała to tez inaczej by było.. a łóżeczka, materacyki, wózki, kiedy plaujecie kupowac ?
nayaa zdecydowałaś sie juz na konkretny wózek ?

Dzisiaj weszłam do jednego dziecinnego sklepu i byłam w szoku.Zwykły komplecik na 50 cm(wyglądał na większy) 70zł:szok:i i jakiegoś szału nie robił.Także cieszę się,że kupiłam ten dresik :D
Z wózkami też nie było wyboru.Tak z mamą patrzyłyśmy ale nic mi się nie podobało.Zapytałam babeczkę o te JEDO ale "niiiiie mamy.chyba,że jest pani zdecydowana na model,kolor to sprowadzimy".A jakiś cennik..Nic...
Jeny ja póki co najbardziej się skłaniam 3w1 FYN 4DS JEDO 2012 +MAXI COSI CITI +GRATISY! (2900914641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze beżu. Ale chciałabym go "pomacać" zobaczyć. Na strone producenta sprawdzałam,że w kilku sklepach w Łdz mają te wózki to przy okazji kiedyś może podjadę.Co do odwlekania.. Ja też tak miałam.I mam :zawstydzona/y:Dresy co prawda kupiłam,dzisiaj byłam jeszcze w sklepie "puszysta pani i odzież ciążowa" przymierzyć jakieś jeansy bo mnie już wszystko uciska i już bym się skusiła..Ale niiii.poczekam do poniedziałku (wizyta);-)

Nayaa bardzo fajny ten wózek! kurcze właśnie to jest problem, że na necie tyle fajnych wózków ale wiadomo, dobrze jest zobaczyć na żywo, a to niestety jest trudne!

Nayaa ja byłam w siedzibie tej firmy bo to niedaleko, ale kupić u nich nie można było tylko poprzez sklep jakiś .. ale wózki mają fajne :)

Dziękuję Jeny .łóżeczko to u mnie dalej problem. Ja ciąglę myślę o koszyku na początek tutaj,a drewnianym dużym już po wyprowadzce. Ale jeśli nie znajdę koszyka/kołyski w jakieś przystępnej cenie to kupię "normalne".Jakoś będę musiała się pomieścić :tak: a w razie czego,to w piwnicy mam łóżeczko w którym spała moja starsza siostra,ja trochę drzemałam jak mi moje wyrzucili,młodsza siostra..to co..mojego klocka nie utrzyma? :-Dszurarką się objedzie,pomaluje i voilà :D

reklama
Do góry