reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

jak sie zamierza karmić piersią i odciągać pokarm sporadycznie, to zdecydowanie ręczny. ja mam Avent'u i jestem zadowolona, choć odciągam rzadko, bo nie lubię całej zabawy z myciem, gotowaniem etc:)

kosmetyki bambino też polecam. Mi się sprawdziły, choć niestety przy bardzo bardzo suchej skórze nie są wystarczające. Teraz starsze dziecko myję Białym Jeleniem, ale też nie wystarcza - rączki suche, jak papier niestety, a smarować się nie chce... używałam też Oilan, ale nie polecam.

a macie już spakowane wszystkie rzeczy dla siebie do porodu?

moj blog: Wyprawka Bobasa

reklama
Dziewczyny (do jutra chyba) w biedronce:

- kołdra + poduszka do łóżeczka 39,99
- pościel min. z Kubusiem, hello kity (wcale nie bardzo "przesadzone" wzory) 34,90

A jaki rozmiar kołderki do łóżeczka 120x60 kupujecie? ja w komplecie miałam 120x90 ale jest jakaś taka ogromna :baffled: do tego poszewka też z kompletu jest dramatycznie ciężka do wyprasowania i do tego już mam w niej zepsuty zamek :(
Macie jakiegoś dobrego sprzedawce dobrej i ładnej pościeli ??

I rzucę okiem na tą jutro w biedronce :-)
Pochwalę się jeszcze naszą cudowną bryką :D na razie tylko zdjęcie gondoli, spacerówka wygląda a ogromna na tym stelażu... wózeczek.jpg

Załączniki

• wózeczek.jpg
    wózeczek.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Emmaljunga mondial duo combi classic chrom ;) ciężki jest i dosyć duży ale nie muszę go dźwigać po schodach itp. więc myślę, że będzie ok :) no i cena spora ale babcia fundowała :) Miałysmy szczęście, że podobał nam się ten sam :-)

Marta, śliczny mondial w kolorze creme :) ja tez kupiłam Emme, edge i tez na chrom :) jest super, choć to faktycznie czołg :D na szczęście ja tez nie muszę wnosić :)

ech piękne są te wózki, ale dla mnie cena była zaporowa, a od początku wiedzieliśmy, że kupujemy wózek dla dwójki, więc teraz nawet się nie zatsanawiałam

reklama
photo (12).jpgNatis, ten- szary, maz mial ostateczne zdanie i stwierdzil, ze tamte pozostale dwa zbyt kobiece :D i jego syn nie bedzie w takich jezdzil :p

Załączniki

• photo (12).jpg
    photo (12).jpg
    23 KB · Wyświetleń: 69
Do góry