reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziś od 19 zniżka w smyku na nową "coolową" kolekcję :tak::tak::tak: Już mam zakupki w koszyku, wyczekuję tej 19tej... :-):-)

Na zakupki biedronkowe też jestem przygotowana, tylko ciekawe czy zanim wrócę z pracy to jeszcze będzie to, co chcę kupić... :crazy: Tatuś oczywiście się nie kwapi - bo "jeszcze kupi nie takie"...:angry::angry:

A widziałyście reklamę pieluch dada? Świetna jest!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nika też się czaję na niektóre rzeczy z Biedronki :) kocyki,te łapcie baletki i koszule..Ale dzisiaj zauważyłam,że koszule to dopiero od 20.05 są więc przyjdzie mi jeszcze poczekać..
Aaaa i jeszcze jakaś gazetka będzie obowiązująca od 23.05 na jakieś rzeczy dla dzieci ale co tam będzie to już nie wiem...

bylam teraz w biedronce nie chciały mi pani nic jeszcze sprzedać ale body i reczniczki do kapieli urocze poprostu :)

leir też dzisiaj w Biedronce próbowałam z takim samym skutkiem jak Ty :-p Jutro rano odstawie Młodego do przedszkola i lecę po kocyk :tak:

mamuski czy te pieluszki dada są godne polecenia?? zastanawiam się nad kupnem jak juz bede w biedronce:-)
Chyba nie ma uniwersalnej odpowiedzi. Wiem, że wielu osobom pasowały, a u nas nie przeszły. Kiedyś kupiłam dla synka pakę, ale to już rozmiar 3 lub 4. Jak przy innych pieluchach mógł siknąć i jakoś to bardziej wsiąkało i nic mu nie przeszkadzało, to w Dadzie nawet jak odrobinę siknął już czuł, że mokro.
Z pieluch niskobudżetowych u nas sprawdziły się babydream z Rossmanna (ale doświadczenie mam z pieluchami też od rozmiaru 3 lub 4), teraz kupiłam malusie na wypróbowanie.

reklama
No to chyba czas na aktak Biedronkowy:-D:-DMam zamiar kupić torbę i pieluchy:baffled:
Wczoraj jeszcze kupiliśmy z mężem cienkie bawełniane kaftaniki na allegro. Całe 6.49 za sztukę ;-)Myslę,że się przydadzą

Do góry