reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
no właśnie chyba mało, tak sobie myślę, bo były tylko 2 sztuki w opakowaniu, mam te plastikowe na codzień,
ale pomyślę o kolejnych zakupach i chyba dokupię zestaw aventu - widziałam że w mall mają, a tam są też szklane butle, więc może za jakiś czas kupię szklaną butelke i zestaw tych wkładek

Muszę w końcu kupić kosmetyki dla Małej i dalej nie wiem czy zdecydować się na Nivea czy Hipp?
Jak myślicie?

Kingusia nie wiem jak doświadczenie innych mam ale z mojego mój mały miał uczulenie po nivea ja jednak pozostaję wierna bambino, na hippa moję dziecię też dobrze reagowało ale przez chwilę.

Czapelka a nie zastanawiałaś się nad lampką taką ze stopniową regulacją jasności? Ja kieeeedyś(ze 2 lata temu) w Biedronce kupiłam za 20zł taką lampkę,dotyka się jej nóżki i ona ma 3 stopnie od takiego slabego do jasnego (ale nie ostrego) światła.Może nad czymś takim warto się rozejrzeć? Na allegro pewnie będą..

A i ja się pochwalę,że W KOŃCU i ja mam już brykę dla Pączka więc ufffff :D(tak tak tak..Jedo :cool2:)

Nayaa - a prawko na prowadzenie bryki już też jest? ;-):-D

A takie lampki dotykowe w Biedronce widziałam ostatnio - może to takie same...

Palin ciiii :-D liczę,że jakoś mi się uda bez :p a w razie czego pokażę kartę Jokera-ona zastępuje wszystkie inne:-p
Oj tak!!! te lampki były kilka gazetek temu w sprzedaży:tak:Może nawet w niektórych można je znaleźć,zależy czy dadzą do kosza czy nie :blink: Mojej się trochę ten klosz poniszczył,tzn.ze stelaża się odkleił ale taśmę wezmę i będzie :blink:

reklama
Nayaa gratuluję Wózeczka :tak:

Fioletowa znalazłam wkładki AVENTA według ceneo najtaniej tutaj:
Avent Wkładki Laktacyjne Wielorazowe 155/06 .::. Sklep 3Kropki.pl cena 26,30 zł kup tanio
ale allegro ma tańsze ;-)
http://allegro.pl/avent-wielorazowe-wkladki-laktacyjne-6szt-worek-i3218901800.html

kurczę dziewczyny mam problem z wklęsłymi sutkami i znalazłam coś takiego:
http://www.ceneo.pl/366638#tab=reviews
Myślicie, że gra warta świeczki?? Przy Olivierze poradziłam sobie samymi nakładkami ale czytając opinię o tym wynalazku jakoś nadziei nabrałam?

Ostatnia edycja:
Do góry