reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
ja mam 3 małe buteleczki z avent'u, narazie 6 pieluszek i 2 paczki podkładów.
A co do kocykow, ostatnio w TKMax widziałam tak zabujcze i wcale nie super drogie że miałam ochote wszystkie wykupić. Tylko sa bardzo puchate i mieciutkie, mozliwe ze za cieple na czerwiec... ale przeciez mozna i w pazdzierniku uzyc ;-) jesli mi dzis starczy sil to podejde chyba po terapii Adasia i zakupie jakis.

wenusjanka, na pewno się nada
kocyków to ja mam z 6 [część kupiłam kiedyś, część dostałam a na koniec mama mi 2 po siostrze wygrzebała] i kocyki się przydadzą i te cieplejsze i te lżejsze - do wóżka, do spacerówki, do spania itd.

Dziewczyny zakupy zaczęte. W sklepie stacjonarnym kupiłam 2 kolory, biały i czarny, a że była likwidacja to zapłaciłam 24 zł za każdy:
Alles - producent bielizny - alles.pl

Stacjonarnie kupione także piżamy:
Koszulka MUZZY koszula wiskoza+kora L-40 M Me Lady (3129682854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Drugiej nie mogę znależć w necie, ale też ta sama firma, tyle że odchylana, każda za 50 zł

W sumie 6 pieluch flanelowych, 10 tetrowych, 7 par majtek
stupidse7.gif
(nie mogłam się zdecydować na kolor, więc wzięłam wszystkie)

Koce, też w sklepie stacjonarnym:
BabyOno dwustronny KOCYK z mikrofibry 74 x 100 (3126086064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma piękne sówki, czego nie widać na zdjęciu
Moda i dzieci | Kocyk idealny? Home&you Koc Label jest cieńszy od tego pierwszego, dwustronny, druga strona beżowa. Wykorzystałam bon, także zamiast 39, zapłaciłam 31 zł

I to chyba wszystko... Można kilka rzeczy odhaczyć z listy i zabrać się za kolejne zakupy

mikoto gratuluję zakupów :-)

Ja przeglądam allegro i chyba nic konkretnego już nie potrzebuję.. Zastanawiam się nad grzechotkami - kupiłam aż jedną za 3,99zł.. i chyba z resztą poczekam, bo pewnie najwięcej będzie zabawkowych prezentów :-D Obym się nie przeliczyła :-p

mikoto: zgadzam się z korbą- staniczek pierwsza klasa! W ogóle nie wygląda na karmiący... :tak:

Widzę, że stacjonarnie kupujesz. Szczerze powiem, ze ja też tak wolę. Dotknąć, pomacać, kolor na żywo zobaczyć. Na allegro, to chyba nie zawsze się trafi w to, czego się szukało. Tyle, że nieraz jest taniej, albo inne niż w sklepach.

Mikoto - fajne te Toje zakupy. Staniczek - no no...:happy2:

Madzia - ja też nie kupuję zabawek. Takie maleństwo chyba nie będzie się od razu interesować czymś do zabawy. W gratisie przy zakupie wózka dostaliśmy grzechotkę - i na razie starczy. Jest wiele innych rzeczy do kupienia. A może właśnie od kogoś Mikołaj dostanie w prezencie...

reklama
Dzięki! Anilek ja kupiłam w Body&Senses w kieleckiej galerii, była likwidacja sklepu -70%, miałam szczęście bo był mój rozmiar- sprzedawczyni mówiła, że w pierwszym dniu likwidacji kobity wydzierały sobie z rąk towar.

Do góry