reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
ja mam 3 małe buteleczki z avent'u, narazie 6 pieluszek i 2 paczki podkładów.
A co do kocykow, ostatnio w TKMax widziałam tak zabujcze i wcale nie super drogie że miałam ochote wszystkie wykupić. Tylko sa bardzo puchate i mieciutkie, mozliwe ze za cieple na czerwiec... ale przeciez mozna i w pazdzierniku uzyc ;-) jesli mi dzis starczy sil to podejde chyba po terapii Adasia i zakupie jakis.

wenusjanka, na pewno się nada
kocyków to ja mam z 6 [część kupiłam kiedyś, część dostałam a na koniec mama mi 2 po siostrze wygrzebała] i kocyki się przydadzą i te cieplejsze i te lżejsze - do wóżka, do spacerówki, do spania itd.

Dziewczyny zakupy zaczęte. W sklepie stacjonarnym kupiłam 2 kolory, biały i czarny, a że była likwidacja to zapłaciłam 24 zł za każdy:
Alles - producent bielizny - alles.pl

Stacjonarnie kupione także piżamy:
Koszulka MUZZY koszula wiskoza+kora L-40 M Me Lady (3129682854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Drugiej nie mogę znależć w necie, ale też ta sama firma, tyle że odchylana, każda za 50 zł

W sumie 6 pieluch flanelowych, 10 tetrowych, 7 par majtek
stupidse7.gif
(nie mogłam się zdecydować na kolor, więc wzięłam wszystkie)

Koce, też w sklepie stacjonarnym:
BabyOno dwustronny KOCYK z mikrofibry 74 x 100 (3126086064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma piękne sówki, czego nie widać na zdjęciu
Moda i dzieci | Kocyk idealny? Home&you Koc Label jest cieńszy od tego pierwszego, dwustronny, druga strona beżowa. Wykorzystałam bon, także zamiast 39, zapłaciłam 31 zł

I to chyba wszystko... Można kilka rzeczy odhaczyć z listy i zabrać się za kolejne zakupy

mikoto gratuluję zakupów :-)

Ja przeglądam allegro i chyba nic konkretnego już nie potrzebuję.. Zastanawiam się nad grzechotkami - kupiłam aż jedną za 3,99zł.. i chyba z resztą poczekam, bo pewnie najwięcej będzie zabawkowych prezentów :-D Obym się nie przeliczyła :-p

mikoto: zgadzam się z korbą- staniczek pierwsza klasa! W ogóle nie wygląda na karmiący... :tak:

Widzę, że stacjonarnie kupujesz. Szczerze powiem, ze ja też tak wolę. Dotknąć, pomacać, kolor na żywo zobaczyć. Na allegro, to chyba nie zawsze się trafi w to, czego się szukało. Tyle, że nieraz jest taniej, albo inne niż w sklepach.

Mikoto - fajne te Toje zakupy. Staniczek - no no...:happy2:

Madzia - ja też nie kupuję zabawek. Takie maleństwo chyba nie będzie się od razu interesować czymś do zabawy. W gratisie przy zakupie wózka dostaliśmy grzechotkę - i na razie starczy. Jest wiele innych rzeczy do kupienia. A może właśnie od kogoś Mikołaj dostanie w prezencie...

reklama
Dzięki! Anilek ja kupiłam w Body&Senses w kieleckiej galerii, była likwidacja sklepu -70%, miałam szczęście bo był mój rozmiar- sprzedawczyni mówiła, że w pierwszym dniu likwidacji kobity wydzierały sobie z rąk towar.

Do góry