reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Kurde mi tez stopy urosły :no: Po Michałku nie zauwazylam tego a teraz:szok: wszystkie buty ciasne.

Dziewczyny czy ktoraś z was ma dojście do niemieckich kropelek na kolki sab simplex? Rodzina może tam mieszka? Albo jakos inaczej?
Dajcie znac, chcialabym je zakupic, moze od razu 2 buteleczki, na wypadek wszelki. Michas mial takie kolki, ze na samą myśl mam dreszcze.... nic mu nie pomagało, tu moze byc inaczej, ale wolalabym cos miec w domu.

reklama
ja mam w planach wyjazd po te krople, tylko nie wiem kiedy - jakoś może po długim weekendzie w końcu się wybiorę
dla mnie to w sumie 15 minut drogi do najbliższej niemieckiej apteki - na pewno dam cynk na forum i pozbieram zamówienia ;-)
a koszt, to tyle co za krople i przesyłkę

Palin za tę cenę warto było! Ciuszki na dziewczynkę sprzedaj. Ja teraz zaczęłam kupować i kupuję tylko beżowe i kremowe kolory. Kocyki też unisex.

mamawikusi, teri fajne te staniczki - ja chcę jeszcze beżowy sobie kupić.

Nika już któryś raz słyszę o tych kropelkach - dziewczyny czy one rzeczywiście sa taki rewelacyjne?

Ja bede miec dostawe tych kropli ale dopiero w drugiej polowie czerwca. Jak ktoras chce to moge zamowic wiecej.

Mikoto te krople w razie kolki ratuja zycie!!

Marcysiowa właśnie czytam o nich, mamy piszą same superlatywy.

Dajcie znać, jak będziecie zbierać zamówienia http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/pray.gif

to szykujcie się na połowę maja - i tak muszę jechać kupić je dla siebie, a poza tym kupuję w niemieckiej aptece taki olejek na przeziębienia do kąpieli - dla starszaka i jeszcze kilka innych pierdół, więc zakup kilku flaszek saba więcej nie będzie problemem ;-)

mikoto teoretycznie jest to ten sam składnik co espumisan, ale jest w większym stężeniu - wszystkim znajomym [i nam też przy Arturze] się sprawdził, a kiedyś nawet kumpeli do szwecji wysyłałam :-D

Dzięki. Co do dziewczęcych już się dogadałam z kumpelą: ja jej ciuszki - ona mi staniki do karmienia (ciuszki o+ też są większe, a jej mała odmówiła cyca i staniki ma nieużywane, a rozmiar mamy ten sam, więc obu nam się opłaci wymiana).

Fioletowa - to ja się też dopiszę do listy chętnych na te kropelki.

Do mnie sab simpex w przyszłym tygodniu powinien przyjechać :tak: Jak macie sklep z artykułami niemieckimi to bez problemu Wam sprowadzą :tak: Chociaż jak fiolecik jedzie to pewnie taniej niż z takiego sklepu będzie ;-)

PS. Przyszły klapki i jestem BARDZO zadowolona :cool2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja obie pszczoły długo karmiłam i tym razem nie kupuję biustonoszy typowo do karmienia. Bedę używać takich sportowych, typu Ahbra, tyle, że z zapięciem na plecach. Moim zdaniem są najwygodniejsze, a przy tym dobrze podtrzymuja biust i zawsze mają odpowiedni rozmiar:tak:obojętnie czy akurat jest nawał pokarmu, czy wszystko do cna "wydojone":-D

reklama
Do góry