reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
o właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam klapek, a może japonki mogą być, nadaj się pod prysznic i do chodzenia, czy Wy macie takie ciapki z prawdziwego zdarzenia do szpitala?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja myślałam o japonkach ale mi czy to lato czy zima strasznie potrafią marznąć stopy...a skarpetki do japonek trochę średnio ;-)więc zdecydowałam się, że kupię gumiaki "nie japonkowe" nowe i już.

Dziewczyny zakochałam się w tym łóżeczku **BABY-RAJ**ŚLICZNE ŁÓŻECZKO- 2 KOLORY ** (3163657933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mieliśmy już wybrane inne, z całym kompletem pościeli i baldachimem ale teraz chyba zrezygnuje z baldachimu na rzecz tego droższego ale cudnego łóżeczka :-)
Do tego wzięłabym materacyk i 2 komplety pościeli od tego samego sprzedającego **BABY-RAJ**6 elementowa 120x90 pościel PROMOCJA (3171246031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
**BABY-RAJ**2 elementowa pościel 120x90 PROMOCJA (3168688240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co myślicie o tym łóżeczku? I która pościel Wam się podoba? Muszę wybrać jakąś taką żeby mi do zielonego pokoiku pasowała :-)

Mi się podobają zielone i kremowe kółeczka. Tylko jaką wziąć drugą pościel żeby w miarę pasowała mi do ochraniacza? Może tą w krateczkę?

Ja otrzymałam moje zamówienie z all. Wszystko jest.:tak:Becik ładny, buteleczki kompletne i tanie. Hurra! Co to mi jeszcze zostało? Aha taki drobiazg jak wózek i parę innych pierdółek. ;-)

reklama
Do góry