reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
o właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam klapek, a może japonki mogą być, nadaj się pod prysznic i do chodzenia, czy Wy macie takie ciapki z prawdziwego zdarzenia do szpitala?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kingusia91
Dziewczyny zakochałam się w tym łóżeczku **BABY-RAJ**ŚLICZNE ŁÓŻECZKO- 2 KOLORY ** (3163657933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mieliśmy już wybrane inne, z całym kompletem pościeli i baldachimem ale teraz chyba zrezygnuje z baldachimu na rzecz tego droższego ale cudnego łóżeczka :-)
Do tego wzięłabym materacyk i 2 komplety pościeli od tego samego sprzedającego **BABY-RAJ**6 elementowa 120x90 pościel PROMOCJA (3171246031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
**BABY-RAJ**2 elementowa pościel 120x90 PROMOCJA (3168688240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co myślicie o tym łóżeczku? I która pościel Wam się podoba? Muszę wybrać jakąś taką żeby mi do zielonego pokoiku pasowała :-)
Mieliśmy już wybrane inne, z całym kompletem pościeli i baldachimem ale teraz chyba zrezygnuje z baldachimu na rzecz tego droższego ale cudnego łóżeczka :-)
Do tego wzięłabym materacyk i 2 komplety pościeli od tego samego sprzedającego **BABY-RAJ**6 elementowa 120x90 pościel PROMOCJA (3171246031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
**BABY-RAJ**2 elementowa pościel 120x90 PROMOCJA (3168688240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co myślicie o tym łóżeczku? I która pościel Wam się podoba? Muszę wybrać jakąś taką żeby mi do zielonego pokoiku pasowała :-)
mamatatadziecko
Cudne łóżeczko, a pościele są boskie a ten pierwszy fiolecik? Mi się wydaje, że pasowałby do zielonego pokoiku
Kingusia91
Mi się podobają zielone i kremowe kółeczka. Tylko jaką wziąć drugą pościel żeby w miarę pasowała mi do ochraniacza? Może tą w krateczkę?
reklama
Podziel się: