reklama
jullix
Fanka BB :)
U nas było tak, jak Dmuchawiec pisze. Niestety przez zastrzyki rozkurczające i przeciwbólowe (ataki kamieni) musiałam podać małemu butelkę. To było, jak miał 5 tygodni. Wcześniej męczyliśmy się z piersiami, a dokładnie z jedną zanim synek załapał. Jędrek z prawej pił tylko spod pachy Wygodniś, jak tylko poczuł, że z butli leci jak z kranu i nic nie trzeba nad tym pracować, to już do piersi wrócić nie chciał. Po sporej walce udało mi się go na nowo przystawić. Pokarmu miałam dużo, bo aż mi sikało Niestety wieczorami, jak był zmęczony w grę wchodziła tylko butelka, więc każdego dnia, jak już Jędrek zasypiał, ja podłączałam się pod moją dojarkę z medeli i porcja czekała w lodówce na kolejny wieczór Mały sam się rozstał z piersią na dobre, jak wróciłam do pracy. Teraz mam zamiar karmić bez przeszkód i przynajmniej 10 m-cy, zobaczymy co wyjdzie w praniu
Wtrącę się pomiędzy "sterylny" temat i wrzucę Wam link do... wózka, a co
ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie? Carino - właściwie to każdy model mi odpowiada, ale pierwszeństwo dla Carino
Poza tym mi wpadły w oko roan TEO, coletto (giovanni, mateo), bebetto no i... teutonia - nie mogę się zdecydować...
Co masz na myśli? Chodzi Ci czy ktoś widział używkę czy o opinię? Jeśli u Ciebie nie ma sklepu to ja się mogę zorientować w moim. Idę dzisiaj torbę odebrać a wg tej stronki co podałaś ten sklep jest dystrybutorem.
Ariena też patrzyłam na te wózki, ale dla mnie ma za krótki podnóżek :/ Teraz powychodziły mamy z wózkami na spacery i zauważyłam, że bardzo dużo jest Jedo Fyn, Mutsy i X-landerów ))
U nas też te wózki królują. Widziałam jeszcze jedną Emmaljungę i kilka Tako.
ariena87
Co masz na myśli? Chodzi Ci czy ktoś widział używkę czy o opinię? Jeśli u Ciebie nie ma sklepu to ja się mogę zorientować w moim. Idę dzisiaj torbę odebrać a wg tej stronki co podałaś ten sklep jest dystrybutorem.
U nas też te wózki królują. Widziałam jeszcze jedną Emmaljungę i kilka Tako.
Marcysiowa - o opinie mi chodzi, z tego co przeczytałam w linku ze strony wstecz to mamy zjechały ten wózek za płytką, małą gondolę... Ale gdybyś mogła coś podsłuchać o tym wózku w Twoim sklepie byłabym wdzięczna baaaaardzo Może akurat Dada uczy sie na błędach i coś poprawili :-)
W weekend jedziemy na mazury, będziemy przejeżdzać przez Ełk, Grajewo - może akurat zahaczymy o jakiś bobosklep bo w Wawie niby sklepów mnóstwo a nie ma kiedy i komu pojechać...
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ariena- w Ełku polecam sklep dziecięcy (chyba Adaś się nazywa)przy Wojska Polskiego(główna ulica w Ełku). Sklep mieści się w takim małym centrum handlowym- w piwnicy(jak bedziesz jechać z Ełku do Grajewa to po lewej stronie miniesz skrzyżowanie z kościołem z czerwonej cegły i góra ok 20m dalej też po lewej jest to centrum). Duży wybór i fajna obsługa. Warto się targować
W Grajewie nic ciekawego nie znajdziesz- szkoda czas marnować.
W Grajewie nic ciekawego nie znajdziesz- szkoda czas marnować.
ariena87
dmuchawiec - dziękuje za "namiar" chyba kojarzę ulicę i kościół, zajedziemy
ariena87
Marcysiowa - mogłam Ci dać całą listę moich "brać, albo nie brać" Baaaaardzo Ci dziękuję, że zapytałaś, naprawdę Przynajmniej jeden wózek z głowy, i wybór się zmniejsza.
Ale wkurzyłam się niemiłosiernie - kłótnia o wózek - pokazałam mu roana za 1500zł - a ten od razu "gdzie Ty tym bedziesz jeździć, przecież jest wózek, co ty od niego chcesz, masz kase do kupuj" no prawie go strzeliłam po pysku no i oczywiście po sklepach wózkowych na mazurach mam sobie chodzić sama ( i jeszcze może go "sobie sama" kupić...) aghrrrrr
Ale wkurzyłam się niemiłosiernie - kłótnia o wózek - pokazałam mu roana za 1500zł - a ten od razu "gdzie Ty tym bedziesz jeździć, przecież jest wózek, co ty od niego chcesz, masz kase do kupuj" no prawie go strzeliłam po pysku no i oczywiście po sklepach wózkowych na mazurach mam sobie chodzić sama ( i jeszcze może go "sobie sama" kupić...) aghrrrrr
reklama
Ja po małych zakupach. W sumie takie tam: gaziki, podkłady,itp. Ale też zestaw butelek i becik. :-)
BECIK NIEMOWLĘCY ROZEK 100% BAWEŁNA USZTYWNIANY (3159220200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Becik wybrałam beżowy.
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI BUTELKA 260ml 260 (3159543975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BECIK NIEMOWLĘCY ROZEK 100% BAWEŁNA USZTYWNIANY (3159220200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Becik wybrałam beżowy.
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI BUTELKA 260ml 260 (3159543975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: