ja kupiłam paczkę dzisiaj pampers 1 43 sztuki w rosmanie za 21,99 więc jeśli chodzi o czteropak to się opłaca ale jak już doliczyć przesyłkę to nie bardzo...ja jedynek kupiłam tylko 2 paczki resztę dwójekhej laseczki jeśli chodzi o pampersy to chyba ta cena wychodzi korzystnie co myślicie ?
NAJTANIEJ 4 x PAMPERS NEWBORN 1 2-5 KG 43 SZT. (3140627382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ten proszek ten w super cenie za 5 kg
LOVELA PROSZEK BIAŁE LUB KOLOR 5 KG HIPOALERGICZNY (3142344460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widze że sprzedawca ma dobre ceny chyba taniej wyjdzie zamawiać kilka paczek pampersów żeby były np na cały miesiąc niż przepłacać w sklepie chyba tak będę robić jak się Mała urodzi
reklama
TERI - proszek w naprawdę dobrej cenie jest, pampersy też (teraz w Realu są w promocji po 53gr za pieluchę, Twoje wychodzą ok .46gr/szt).
Ale jak pisałam już wcześniej boję się kupować wielopaki, bo nie wiem czy dziecko nie będzie uczulone na pampersy, proszek czy cokolwiek innego. Jak wypróbuję i będzie ok to potem będę zawiać duże ilości.
Ale jak pisałam już wcześniej boję się kupować wielopaki, bo nie wiem czy dziecko nie będzie uczulone na pampersy, proszek czy cokolwiek innego. Jak wypróbuję i będzie ok to potem będę zawiać duże ilości.
teri ja w rosmanie z kartą rosne zapłaciłam niecałe 21zł więc z przesyłką szału nie ma. Dodatkowo tak jak czapelka ja też mam zamiar kupić max 2 paczki. Na razie mam w sumie jedną bo nie wiem jaki duży Felisk się urodzi ;-)
teri114
Fanka BB :)
aha to widzę że rossman wychodzi najlepiej muszę tą kartę założyć to trzeba kupić coś dziecięcego i dostaję się tą kartę tak ? chyba faktycznie lepiej kupić 2 paczki 1 a potem to chyba już 2 bo to niewiele się różnią rozmiarem
dzięki dziewczyny za opinie jakoś w temacie pampersów jestem 8 lat do tył ;-)
dzięki dziewczyny za opinie jakoś w temacie pampersów jestem 8 lat do tył ;-)
ariena87
Co Waszym zdaniem lepsze do prania - proszek,mleczko czy płyn/żel? Chciałabym kupić tylko coś do prania i już nie płukać. Ostatnio kupilłam proszek do normalnego prania - vizir chyba i na czarnym zostawia mi białe ślady - już nie lubię proszków Ale może te "dzieciowe" są inne...
Wisieńka
Ja pieluchy na pierwsze kupię happy bo one mają wycięcie na pępek. Chyba jeszcze są jakieś też z wycięciem ale nie pamiętam. Dziś kupiliśmy komodę w Ikea i rózne pojemniki i kosze. Komodę malm z 6 szufladami. Wamienka też z Ikea bo chciałam małą żeby mi było łatwo przenosic samej. No i jest sztywna. Mamy duzą 100 cm i 86 cm w zapasie po Mili ale jak się je niesie z wodą to chyboczą. Kupiłam też dziś trochę uzywanych ciuszków w Jomie. Dżinsy, swetry , bluzki i koszule a i jeszcze koszulki i krótkie spodenki. Jakoś nie miałam przekonania ale sister mnie pociągnęła i okazało się, ze jest dużo fajnych rzeczy , większość nowa.Piorę właśnie porobię fotki jak wyschną i pokażę.
ariena ja użyam płynów albo żeli, lepiej się wypłukują.
ariena ja użyam płynów albo żeli, lepiej się wypłukują.
teri ja też nie kupię więcej niż 2 paczki newborn - w rossmanie karty są do wzięcia za darmo, bez konieczności kupowania czegokoliwek dziecięcego - jedyny warunek, aby aktywować kartę, to zarejestrować się przez stronę internetową. Ja tez muszę wziąć kartę i się zarejestrować, bo naprawdę się opłaca.
ariena ja planuję Lovellę - proszek do prania i płyn do płukania ( z konieczności, bo mamy twardą wodę), a co z produktami marki Dzidziuś? Jakie opinie? Bo jestem otwarta na propozycje.
Wisienka ja własnie nad ta wanienką ikeowską dumam - bo 1. częściej sama będę ją nosić, po2. jest akurat do naszej łazienki (gabarytowo odpowiada), po 3. zaobserwowałam, że dzieci siedzące, nie chcą się juz kąpać na leżąco i ta wielkość będzie chyba akurat? poprawcie mnie jeśli się mylę
ariena ja planuję Lovellę - proszek do prania i płyn do płukania ( z konieczności, bo mamy twardą wodę), a co z produktami marki Dzidziuś? Jakie opinie? Bo jestem otwarta na propozycje.
Wisienka ja własnie nad ta wanienką ikeowską dumam - bo 1. częściej sama będę ją nosić, po2. jest akurat do naszej łazienki (gabarytowo odpowiada), po 3. zaobserwowałam, że dzieci siedzące, nie chcą się juz kąpać na leżąco i ta wielkość będzie chyba akurat? poprawcie mnie jeśli się mylę
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
mikoto ja kupiłam Dzidziusia proszek do prania 3 kg za 25zł, pierwszego dziecka nie uczulił mam nadzieję że teraz też nic nie będzie się działo, kuzynka używa balsamu z Dzidziusia i mówi że się nie pieni.
ja na razie kupiłam Dady 1 do szpitala, jeszcze nie myślałam jakie kupić pierwsze pieluchy przy Wojtku mąż z pracy dostał prezent od współpracowników pakę z Pampersa 2 (chyba 100 coś szt.)
ja na razie kupiłam Dady 1 do szpitala, jeszcze nie myślałam jakie kupić pierwsze pieluchy przy Wojtku mąż z pracy dostał prezent od współpracowników pakę z Pampersa 2 (chyba 100 coś szt.)
reklama
Nayaa
Ja do prania używam tak jak Sa_raa mleczka,płyny albo kapsułki. Proszki mi jakoś się źle wypłukiwały.A może to już wina pralki była.Jakoś w maju ma być nowa kupiona to "bedzim prać" ale już zakupiłam Dzidziusia do białego..Balsam rzecz jasna.
Kurcze w Carrefour'ze promocja na chusteczki Pampers jest..Niestety tylko w hipermarketach bo wychodzi 25.99 za 6 opakowań. CO do pieluch nie mam zielonego pojęcia jakie kupić do szpitala
Kurcze w Carrefour'ze promocja na chusteczki Pampers jest..Niestety tylko w hipermarketach bo wychodzi 25.99 za 6 opakowań. CO do pieluch nie mam zielonego pojęcia jakie kupić do szpitala
Podziel się: