ależ ten wątek nabrał wigoru, ulalala
Bo lekturze Waszych postów mam zagwostkę które kosmetyki to są z tych must have, a które nie... Dostałam próbki z johnsona i w pierwszej kolejności zmierzymy się z nimi, a w drugiej chyba postawię na ziajkę, tę z rybką
Nadal nie mam wózka, a na wczorajszych targach dostałam informator w którym spotkałam się z jeszcze innym wózkiem - coletto. Nie muszę dodawać, że mi się podoba
i jeszcze z Baby safe - też wygląda przyzwoicie...
co do termometru zastanawiam się nad tym co kupiła Natis, ew. nad tym ciut tańszym ale widzę, że też popularnym na alle
Bezdotykowy Termometr Kardioline KL80 0%REKLAMACJI (3135819217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Chciałabym już jakiś porządny, widziałam, że temp. wody i butelki mierzy :O Jest też "nasz" 8latek, który często choruje a nie cierpi zwykłego termometra, a takim "laserem" chętnie się zmierzy
Kusi ten anusiowy bujaczek...
Pościel znalazłam taką
Pościel do łóżeczka DISNEY 3el 90x120 KUBUŚ DZIECI (3137305209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tylko nie wiem czy nie lepiej od razu większą - mam ikeowskie łóżeczko - ale wzory fajowe - oprócz pierwszego nie bardzo chłopięcego
nie wiem który wybrać
No i koszule - np taką
KOSZULA RADOŚĆ_NA CIĄŻE I KARMIENIE BOBASA L (3094356822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ale poradźcie z rozmiarem - brać tak jak zawsze - one mają już "miejsce" na brzuch, czy kupić z zapasem, tak żeby teraz była luźniejsza a później "pełniejsza" - ja nadal mam mały brzuch, a prawie wcale, i jakoś cięzko mi kupić na zapas ciuch...
Na tę chwilę wiem, a to już postęp, jaki chcę laktator - ręczny aventu, zakładam, że butelki które mam nadają się do wszystkich aventowskich laktatorów i nie będzie niespodzianki...
ps. próba nr 12848322 dodania posta...