reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A u mnie jak ida przygotowania ? hehehehe Pokój dzieci w remoncie, tynki zbite , podłoga zerwana buahaha już to widzę jak ten mój facet zdąży ze wszystkim :) Mam do kupienia dosłownie wszystko , wszystkie meble, łółko dla Natalki łóżeczko dla Majki , łóżko dla nas hehe jakiś koszmar :D Ale za 3 tygodnie idę w końcu na chorobowe i działam :)

ewelina, no nie spieszy ci się z tym l4
ja w sumie nie wiem, czy ja jakaś "lewa" jestem, ale no nie widzę siebie teraz w robocie
w domu się ogarnąć nei mogę, a co dopiero jakbym jeszcze chodziła do roboty

Dziewczynki polecacie jakiś sprzedających na all? Boli mnie już głowa od szukania tego wszystkiego a chcę juz zakończyć zakupy.

fioletowa zeby było śmieszniej to 3 weekendy w miesiącu jade na uczelnie na zajęcia . mam zajecia od rana do samej 20.05 a do domu mam 90 kilometrów , wiec jestem około 21.40 w domciu. Do pracy lubie chodzic bo pracuje za biurkiem , a jak wracam do domu to jakies głupkowate roboty sobie wymyślam, jak bym miała mało i myje podłogi z góry na dół ,, jakies prania wymyślam itp. wiec chyba lepiej posiedzieć za biurkiem :)

ech, no ja w domu to się trochę moim biznesem zajmuję, teraz zdecydowanie na pół gwizdka
ale do roboty to by mnie końmi teraz nie zaciągnęli - wstawanie przed 6, 50 km dojazdu, a potem powrót i przebijanie się przez całe miasto, w domu po 17 - nie dzięki
zresztą, z dwójką dzieci, to ja nie mam po co tam wracać, nie wywaliliby mnie, ale 10-11 godzin dziennie poza domem to za dużo jak dla mnie
wcześniej firma miała siedzibe w mojej wsi, miałam 1,5 km do roboty, to mogłam sobie jeździć, na pół etatu jak Artur miał pół roku, a teraz by mi się kompletnie nie opłacało

wow to się nazywa błyskawica - sklep, w którym kupiłam to wiaderko i proszki już wysłał i to kurierem, a nie pocztą :-D gratis

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki jeśli chodzi o pampersy to chyba ta cena wychodzi korzystnie co myślicie ?

NAJTANIEJ 4 x PAMPERS NEWBORN 1 2-5 KG 43 SZT. (3140627382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i ten proszek ten w super cenie za 5 kg

LOVELA PROSZEK BIAŁE LUB KOLOR 5 KG HIPOALERGICZNY (3142344460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

widze że sprzedawca ma dobre ceny chyba taniej wyjdzie zamawiać kilka paczek pampersów żeby były np na cały miesiąc niż przepłacać w sklepie chyba tak będę robić jak się Mała urodzi :tak:

Do góry