reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Ja chyba naszykuje body, pajacyk i czapeczkę, ewentualnie jakąś bluzę jakby faktycznie było zimno... no i chyba kocyk.

Takie ogrodniczki wczoraj wylicytowałam :-) śliczne ogrodniczki JEDYNE 62cm + GRATIS!!! (3146855755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A to huśtawka która dostaliśmy w spadku po chrześniaku męża ;-) wyhuśtała już chyba z piątke dzieci to i nasza Laura jeszcze się pohuśta ;-)
Zdjęcie0953.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0953.jpg
    Zdjęcie0953.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 48
korba kołyska po prostu PIĘKNA !!!!

kingusia
ogrodniczki słodkie a huśtawka super tez o takiej myślę najlepiej na baterie co by mieć trochę spokoju czasem hihi :-p

a ja wylicytowałam takie opalacze za 1zł :-D i żeby nie płacić 7 zł za przesyłkę za same opalacze to dokupię jeszcze ten kapelusik ;-)

H&M OPALACZE granat pasy REWELACJA !!! r.62% (3147865136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

H&M kapelusz CZERWONY NA LATO r. 62 (3106998435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja do prania uzywam proszkow w zelu. Malemu kupilam Fairy non bio. Nigdzuie nie moglam znalezc specjalnych dzidziusiowych a w ulotkach reklamowali jako proszek odpowiedni dla niemowlat. no nic zobaczymy.

ja się właśnie spotkałam z tym, że w niemczech nie ma proszków dla dzieci, chociaż u nas jakiś jest chyba firmy henkel, a to niemiecka
chyba że z firmami pomyliłam, wygląda tak jakby tylko w polsce sprzedawali specjalne proszki dla niemowląt

ja używam proszku w proszku, ale do każdego prania więcej wody włączam, żeby dobrze płukało
jak chłopcy podrosną, to przejdę na żel frosch - kupowany w niemczech, bo teraz to nawt nasze rzeczy piorę w loveli - lubię jak proszek nie pachnie,a te dorosłe to są zawsze naładowane perfumami

dziś w lidlu są skarpetki, ale dla starszaków - kupiłam siedmiopak

ja sie rozszalałam dziś z zakupami - bo nie dość że stacjonarnie w lidlu puściłam kasy, to na allegro kupiłam robota kuchennego i maszynkę do strzyżenia :-D
a jeszcze zaliczyłam tankowanie i myjnię
oj mąż da mi popalić, ledwo na koncie zrobiło się szaro a nie czerwono, a ja już pracuję nad nowym debetem
;-)

reklama
Do góry