reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
kingusia ja mam fioła na punkcie takich malutkich bucików są takie słodkie :sorry2:te były nowe z metką

dziewczyny patrzcie jaka bryka ;-):-D

Załączniki

• 603985_532830206759711_676755511_n.jpg
    603985_532830206759711_676755511_n.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 40
Teri, super ciuszki dla malej ksiezniczki :)

Natis, dom, ktory wynajmujemy jest fajny ale dzialeczka malutka, wlasciwie brak ogrodka :( okolica gdzie wynajmujemy bardzo nam sie spodobała więc szukaliśmy domu w pobliżu, ten na który próbujemy zdoby kredyt jest z 400m od nas, ale na parokrotnie większej działce :)

TERI - cudne zakupy!!!!!! Piękne rzeczy!!! Ależ bym też poszła zaszaleć, ale mam już tyle ciuchów, że nie mam gdzie je trzymać ;-) Osttanio dostałam 4 kartony rzeczy... a sama kupiłam całą wielką półkę :-p
Bryka niezła ;-)

MIKOTO - piękny kocyk!!! Idealnie pasuje do mojej wizji ;-) szkoda, że grochy niedostępne, bo już je widziałam zarzucone na moim białym fotelu, który stoi jeszcze w sklepie ;-).

Z tapety nie jestem zadowolona - kolor taki nijaki - ni to róż ni to beż, ciężko okreslić. A zależało mi właśnie na takim jaśniutkim pastelowym różu.
tapeta:
http://www.beautifulhome.pl/?page=s...ru=list&kat1=10&o rder=3&str=3&odk=60&id=1774

ANUSIA - my mamy właśnie taką sytuację - mamy duży dom (ok. 220m2), ale malutką działeczkę - 350m2. Po przeprowadzce z bloku byliśmy szczęśliwi, że w ogóle coś mamy, ale teraz widzę, że zaczyna brakować działki.
Choć dom był w bardzo okazyjnej cenie, więc przynajmniej to rekompensuje brak działki. Darek rozgląda się za dodatkowym kawałkiem, choć nie sądzę, żeby coś się udało z tym zrobić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sara komplecik śliczny, chyba też się skuszę :-) tylko najpierw muszę wyjechać z tej mojej wsi do miasta do sklepu :baffled:

dziewczyny jaki rozmiar staników do karmienia kupujecie?? o ile rozmiarów większe, czy takie jak obecnie macie ??

Do góry