reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
dziewczyny ja tak z innej beczki powiedzcie jakie pierwsze mleko wypróbowałyście dla niemowląt, pytam z ciekawośc bo nastawiam się karmić piersią ale nie zawsze to wychodzi i trzeba dzieciątko czymś dokarmić

ja zaczynałam od Enfamilu przy dokarmianiu, a jak przechodziłam na stało to był Bebilon Pept bo było podejrzenie o skazę. Teraz jesteśmy na zwykłem mleku i nic się nie dzieje

anusiakanusia dziękuję - leżaczek rewelacyjny! Funkcjonalny przede wszystkich i pięknie wygląda - nie przesadzony w wzornictwie - prosty i stonowany, taki jak lubię klimat i desing. A szukałam czegoś, co mogę zabrać ze sobą do kuchni czy do salonu - DZIĘKUJĘ! Miałam z tym problem - bo łóżeczko na 100% musi być, a kojec odpadał z przyczyn technicznych - nie dałabym rady migrować z nim po całym domu, a ten bujaczek pod pachę i w każde miejsce z nim mogę iść.

ok pierwsze zakupy zrobione... nie lubię za przesyłkę płacić parę razy więc u tego sprzedawcy kupiłam wszystko co mogło się przydać:)))

Na maj (z następnej wypłaty) muszę kupić jeszcze uszczelki do laktatora, nakładki na sutki, jakieś ręczniki dla maluszka i tyle... inne pierdoły będę kupować na bieżąco:)

Untitled.jpg

edit: a miałam kupić tylko rogala... :p:p:p

Załączniki

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
anusia ja też chcę kupić identyczny bujaczek. Jak z jakością wykonania?? Bedziesz go używac od razu ?? Ja myślę,że kupie go jak juz mały się urodzi a póki co bede używać gondolki z wózka:eek:

anusiak cudne zakupy, lezaczek świetny
Co do mleka u nas Nan tez się nie sprawdziło, bebilon był trafiony. Chociaz Mila zaczeła jeść mm późno, po jakims czasie bebilon ja uczulił i jadła gerbera, on jej najbardziej pasował. O słoiczkach nawet nie myslę jeszcze. A kosz na zakupy dla mnie też zbędny i tak wyrzucamy śmieci często i jakoś nie zauwazyłam smrodku z niego, zwłaszcza na poczatku to kupki raczej nie śmierdza.
My mamy leżaczek po Mili tego typu
FISHER PRICE NOWY LEŻACZEK BUJACZEK X6144 DO 18KG (3117851653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sprawdził się rewelacyjnie
mamy tez taka huśtawkę i to już w naszym przypadku w ogóle rewelacja
HUŚTAWKA BUJACZEK FISHER PRICE PAPASAN J6978 (3142864965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

za to dalej nie kupiłam pościeli...
Jutro idę po koszule nocne, do nas na targ przyjeżdża taka pani z ślicznymi z Muzzy, kupowałam z Emilką w ciązy.

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka masz rację, ta huśtawka jest rewelacyjna, my taką samą będziemy mieć po chrześniaku męża. U nich też świetnie się sprawdzała.

Do góry