reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
leżaczek tiny love jest świetny :)
huśtawkę fp mam przetestowac u kolezanki jak sie malutki urodzi i odkupie jezeli bedzie zadowolony, bo jej synuś się jej bał i jest całkiem nowiutka

Kupujecie laktator elektryczny czy ręczny. Ja zastanawiam się nad avent isis elektryczny , tylko,że jest cholernie drogi:wściekła/y:

ja mam ręczny, na początku tk czy inaczej było trudno odciągac, ale potem jak się laktacja rozkręciła to wiesz 3 naciśnięcia pompki i 100 ml odciągnięte

a wypowiedzcie się kobietki na temat tej poduszki rogala?? czy to przydatne?? czy też zbędny gadżet??

ja mam dwa rogale - ten duży to teraz do spania, ale dostałam też taki mniejszy w stylu tych poduszek fasolek i on mi się bardzo przydawał do karmienia
więc ja polecam oba rogale

Agacia, wydaje sie bardzo dobrze wykonany, funkcji bujania i grania jeszcze nie sprawdziłam bo muszę kupić baterie. Mialysmy z Zuzia fajna zabawę składając go, z początku wydawało sie skomplikowane ale poszło szybko, prawie wszystko na klik klik.

ja miałam szczęście i dostałam go za 299 w smyk.com

mysle, ze przyda sie niemal od początku, zwłaszcza, ze może być położony na płasko w funkcji lozeczka, tak jak pisze Mikoto :)

Dziewczyny, czy któraś może się orientuje, czy w sklepach stacjonarnych jest promocja Baby (44-98) - Kategorie - Dzieci - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci

Bo na stronie internetowej jest informacja o wyprzedaży, ale ceny nie zostały zmienione.

Anusiakanusia cenę miałaś rewelacyjna Ty Szczęściaro! Może uda się go upolowac w podobnej.

Ostatnia edycja:
ja dzis sie obkupilam w ciuszki wiec liste ubrankowa moge spokojnie zamknac. kupilam tez przy okazji sobie koszule do porodu, klapki i bielizne. Jedyne co mi pozostaje teraz to za jakis czas poprac kupione ubranka i dokupic kosmetyki. Wiekszosc najpotrzebniejszych rzeczy mam. Nie kupuje zadnych lezaczkow, karuzeli czy czegos w tym stylu, mysle ze moge to kupic juz jak dziecko sie urodzi :) a naracie fundusze nie puszczaja za mocno. Na same ciuszki wydalam 100 funtow (czyli grubo ponad 400zl).

reklama
Do góry