reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
leżaczek tiny love jest świetny :)
huśtawkę fp mam przetestowac u kolezanki jak sie malutki urodzi i odkupie jezeli bedzie zadowolony, bo jej synuś się jej bał i jest całkiem nowiutka

Kupujecie laktator elektryczny czy ręczny. Ja zastanawiam się nad avent isis elektryczny , tylko,że jest cholernie drogi:wściekła/y:

ja mam ręczny, na początku tk czy inaczej było trudno odciągac, ale potem jak się laktacja rozkręciła to wiesz 3 naciśnięcia pompki i 100 ml odciągnięte

a wypowiedzcie się kobietki na temat tej poduszki rogala?? czy to przydatne?? czy też zbędny gadżet??

ja mam dwa rogale - ten duży to teraz do spania, ale dostałam też taki mniejszy w stylu tych poduszek fasolek i on mi się bardzo przydawał do karmienia
więc ja polecam oba rogale

Agacia, wydaje sie bardzo dobrze wykonany, funkcji bujania i grania jeszcze nie sprawdziłam bo muszę kupić baterie. Mialysmy z Zuzia fajna zabawę składając go, z początku wydawało sie skomplikowane ale poszło szybko, prawie wszystko na klik klik.

ja miałam szczęście i dostałam go za 299 w smyk.com

mysle, ze przyda sie niemal od początku, zwłaszcza, ze może być położony na płasko w funkcji lozeczka, tak jak pisze Mikoto :)

Dziewczyny, czy któraś może się orientuje, czy w sklepach stacjonarnych jest promocja Baby (44-98) - Kategorie - Dzieci - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci

Bo na stronie internetowej jest informacja o wyprzedaży, ale ceny nie zostały zmienione.

Anusiakanusia cenę miałaś rewelacyjna Ty Szczęściaro! Może uda się go upolowac w podobnej.

Ostatnia edycja:
ja dzis sie obkupilam w ciuszki wiec liste ubrankowa moge spokojnie zamknac. kupilam tez przy okazji sobie koszule do porodu, klapki i bielizne. Jedyne co mi pozostaje teraz to za jakis czas poprac kupione ubranka i dokupic kosmetyki. Wiekszosc najpotrzebniejszych rzeczy mam. Nie kupuje zadnych lezaczkow, karuzeli czy czegos w tym stylu, mysle ze moge to kupic juz jak dziecko sie urodzi :) a naracie fundusze nie puszczaja za mocno. Na same ciuszki wydalam 100 funtow (czyli grubo ponad 400zl).

reklama
Do góry