reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziewczyny, przyszła moja paczka ze smyk.com :-)
Razem z Zuzią montowałyśmy leżaczek. Oprócz tego jest mata edukacyjna, karuzela na łóżeczko :) I masa kosmetycznych drobiazgów w tym ekologiczne pieluchy.. hmm ciekawa jestem jak się sprawdzą :)
Beaming Baby, Ekologiczne pieluszki jednorazowe mini 2-6 kg - Beaming Baby - Świat niemowlaka - Smyk.com
photo (9).jpg

Załączniki

• photo (9).jpg
    photo (9).jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 72
reklama
anusiak SUPER :-)

NATIS ja mam zamiar kupić rumianek, koper i laktacyjną właśnie z HIPPa

leir u nas jak się uda to NAN1ha lub Bebilon, na słoiczki za wcześnie jeszcze

jeny dla mnie ten kosz to zbędny wydatek

anusiakanusia zakupy super :)

wiem dziewczyny że na słoiczki jeszcze za wcześnie ale ja już sie rozglądam bo potem mąż będzie potrzebował jedynie wytycznych co kupić i w jakim sklepie u mnie narazie w mieście cenowo i z wyborem wygrywa real co mnie bardzo zaskoczyło bo jeżeli chodzi o zakupy codziennego użytku to nigdy tam nie chodzimy z mężem bo poprostu jest drogo

Anusia super zakupy, świetny ten leżaczek!!!

Natis ja ostatnio czytałam artykuł o producentach i najbardziej odradzali w nim Hippa... zawiera najwięcej cukru ze wszystkich dostępnym na rynku firm. I dotyczy to wszystkich ich produktów także nie wiem... ja raczej zdecyduję się na coś innego.

leir słoiczki to wszystkie po kolei - nie ma sensu się nastawiać tylko na jedną firmę, każda ma coś ciekawego, innego, fajnie bo różnorodnie, ale to heh w grudniu ;-)

my z hippa byliśmy bardzo zadowoleni, poza tym hipp robi też herbatki do parzenia, więc zupełnie ziołowe pozbawione cukru

Isis zdecydowanie ta druga pościel - beżowa.

Natis zapisałam sobie ten termometr w ulubionych, dziekuję za link.

anusiakanusia
proszę daj namiar, link, nazwę tego leżaczka - jest śliczny!

reklama
Do góry