reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziewczyny- super zakupy! Fajnie, że wstawiacie linki, bo mnie jeszcze wieeeeeelu rzeczy brakuje, więc pewnie skorzystam :-D

Mikoto- ja tak, jak Kingusia, mam X-Landera XQ, używkę od znajomych. Ostatnio wypróbowałam go na śniegu i bardzo dobrze się sprawdza. I tak, jak pisze Kingusia, bardzo łatwo wpina się i wypina zarówno gondolę, jak i spacerówkę, zajmuje mało miejsca po złożeniu, a składa się go naprawdę bardzo łatwo i szybko. Ma duży kosz pod spodem, no ja jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:

reklama
Sara super wózek - pościel w sówki też super, czy zamawilaś tu: Dla dzieci -

Bona i reszta dziewczyn, które wypowiedziały się o X landerze - dziękuję! Trzeba będzie podjąć decyzję. Jak tylko pogoda się poprawi musimy się wybrać na maraton po hurtowniach

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych zakupów ja mam wszystko po synku i tylko kupiłam kosmetyki i butelkę z nakładkami do karmienia a ja uwielbiam chodzić po sklepach dziecięcych i przeglądać ubranka takie małe no cóż

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych zakupów ja mam wszystko po synku i tylko kupiłam kosmetyki i butelkę z nakładkami do karmienia a ja uwielbiam chodzić po sklepach dziecięcych i przeglądać ubranka takie małe no cóż

to ja zazdroszczę braku wydatków :-D

Dziewczyny, orientujecie się, czy przeceny na smyk.com obowiązują również w sklepach??

Ostatnia edycja:
madzia ostatnio byłam w smyku i tylko kilka rzeczy było przecenionych, jakieś resztki - także jak masz coś upatrzonego na necie w smyku to kupuj

to ja zazdroszczę braku wydatków :-D

Dziewczyny, orientujecie się, czy przeceny na smyk.com obowiązują również w sklepach??

Nie wydaje mi się.Ostatnio jak patrzyłam na rzeczy typu pieluszki flanelowe czy nawet ciuszki,to ceny w necie były promocyjne a ja na drugi dzień jechałam do CH mówię "kupię" i obowiązywały normalne ;(

W ogóle mam zagwozdkę.Do tej pory upierałam się,że fotelik kupię Maxi Cosi Cabrio ale po dzisiejszych ekhm... "stękaniach" mojego faceta który uparł się na (i teraz problem..to jedna firma czy dwie?? ) Britax/Romer. Fotelik w przedziale 0-18..Co myślicie o takich fotelikach? Jak dla mnie minus taki,że jego już do wózka nie wepnę..
Przez te wózkowo-fotelikowe tematy to ja "umrę ze starości ale młodo" :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
marcysiowa: no to fajnie. to mój pierwszy raz, więc się denerwuję, ale mnie uspokoiłaś. :baffled:No i chyba to allegro dziś już działa, bo mam potwierdzenie zamówienia i wpłaty na e-mailu. Zobaczymy. A jak długo czekałaś na przesyłkę?

Do góry