reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Smile nie wahałabym się z kupnem skate tylko przeraża mnie waga bo ok 16 kg waży :( A już jeden ciężki wózek mam i chciałam coś lżejszego.
Znalazłam filmik:
Peg Perego Skate available @ www.BambiBaby.com - YouTube

Podobają mi się też wózki emmaljungi - są piękne tylko duże. I w sumie też się zastanawiałam nad city jet. Ale też jest ciężki. W porównaniu ze skate mniej funkcjonalny.
Tu taki znalazłam;
http://tablica.pl/oferta/wozek-spacerowy-emmaljunga-city-jet-ID13OOj.html
Są tylko używane bo już ich nie produkują.

Ostatnia edycja:
reklama
Teri zawsze można zastanowić się nad używanym, czasem możne dostać w super stanie za normalne pieniądze. Nowy tylko fotelik samochodowy powinien być bo nigdy nie ma się pewności czy używany nie brał udziału w wypadku a foteliki po wypadku są do wyrzucenia.
Ja też uważam, że strasznie drogi, zwłaszcza, że to taka parasolka a kosztuje prawie tyle co emmaljunga ...

Siedzę i oglądam prezentacje wózków na youtube i kórcze będę miała problem. Chyba podjadę razu pewnego do bobowózki i pooglądam na żywo.

kupiłam pierwszego pajacyka małemu :) byla wyprzedaz -50% wiec tak symbolicznie wzielam :-)
P1080310.JPG

robaczek ja sie wlasnie boje ze wpadne w wir zakupow :-) narazie trzymam sie dzielnie :-) wzielam bo -50% no i jeden z ostatnich rozmiarow "first size". Ale one sa od 4,5kg wiec i tak mysle ze bede musiala kupic kilka sztuk bodziakow i pajacykow "tinny size" takich na 3kg :-D Adam urodzil sie na 2800 i tonal w tych wszystkich rozmiarowkach od 0 do 3mies. Mam nadzieje ze ten brzdac tez bedzie taki malusi :-D Jak zobaczylam jakie te ciuszki sa pyciutenkie to az mi sie oczy zaswiecily :-D

Kari cudooo :) Ja dzisiaj do H&M się wybiorę :tak:
Przebrałam wszystkie ciuszki które dostałam i jeśli to będzie dziewczynka to w sumie nie muszę nic kupować ale ja jak to ja i tak po 2 nowe bodziaki, spodnie, pajace itd kupię :-p Gorzej będzie jak to jednak Franek :sorry2:

Robaczku same dobre wózki wybrałaś ja szalałam na punkcie Emaljunga - PegPerego też solidna firma no a stylówa skejta świetna! Ciężki wybór jak mam być szczera.

Ja zawsze biorę to czego najbardziej by mi było szkoda po powrocie do domu jakbym nie kupiła :rofl2:

reklama
Roan Martina, jest dość ciężkim wózkiem więc jak mieszkasz w boloku bez windy to raczej nie polecam. Ja wnosiłam 15 kg wózek na II piętro bo nie byłam taka mądra i nie patrzałam na wagę - - było mi ciężko.
Fajna kolorystyka tych wózków i rozsądna cena.

Do góry