reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Smile nie wahałabym się z kupnem skate tylko przeraża mnie waga bo ok 16 kg waży :( A już jeden ciężki wózek mam i chciałam coś lżejszego.
Znalazłam filmik:
Peg Perego Skate available @ www.BambiBaby.com - YouTube

Podobają mi się też wózki emmaljungi - są piękne tylko duże. I w sumie też się zastanawiałam nad city jet. Ale też jest ciężki. W porównaniu ze skate mniej funkcjonalny.
Tu taki znalazłam;
http://tablica.pl/oferta/wozek-spacerowy-emmaljunga-city-jet-ID13OOj.html
Są tylko używane bo już ich nie produkują.

Ostatnia edycja:
reklama
Teri zawsze można zastanowić się nad używanym, czasem możne dostać w super stanie za normalne pieniądze. Nowy tylko fotelik samochodowy powinien być bo nigdy nie ma się pewności czy używany nie brał udziału w wypadku a foteliki po wypadku są do wyrzucenia.
Ja też uważam, że strasznie drogi, zwłaszcza, że to taka parasolka a kosztuje prawie tyle co emmaljunga ...

Siedzę i oglądam prezentacje wózków na youtube i kórcze będę miała problem. Chyba podjadę razu pewnego do bobowózki i pooglądam na żywo.

kupiłam pierwszego pajacyka małemu :) byla wyprzedaz -50% wiec tak symbolicznie wzielam :-)
P1080310.JPG

robaczek ja sie wlasnie boje ze wpadne w wir zakupow :-) narazie trzymam sie dzielnie :-) wzielam bo -50% no i jeden z ostatnich rozmiarow "first size". Ale one sa od 4,5kg wiec i tak mysle ze bede musiala kupic kilka sztuk bodziakow i pajacykow "tinny size" takich na 3kg :-D Adam urodzil sie na 2800 i tonal w tych wszystkich rozmiarowkach od 0 do 3mies. Mam nadzieje ze ten brzdac tez bedzie taki malusi :-D Jak zobaczylam jakie te ciuszki sa pyciutenkie to az mi sie oczy zaswiecily :-D

Kari cudooo :) Ja dzisiaj do H&M się wybiorę :tak:
Przebrałam wszystkie ciuszki które dostałam i jeśli to będzie dziewczynka to w sumie nie muszę nic kupować ale ja jak to ja i tak po 2 nowe bodziaki, spodnie, pajace itd kupię :-p Gorzej będzie jak to jednak Franek :sorry2:

Robaczku same dobre wózki wybrałaś ja szalałam na punkcie Emaljunga - PegPerego też solidna firma no a stylówa skejta świetna! Ciężki wybór jak mam być szczera.

Ja zawsze biorę to czego najbardziej by mi było szkoda po powrocie do domu jakbym nie kupiła :rofl2:

reklama
Roan Martina, jest dość ciężkim wózkiem więc jak mieszkasz w boloku bez windy to raczej nie polecam. Ja wnosiłam 15 kg wózek na II piętro bo nie byłam taka mądra i nie patrzałam na wagę - - było mi ciężko.
Fajna kolorystyka tych wózków i rozsądna cena.

Do góry