reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A ja ostatnio oglądałam taki wóziczek i się zakochałam, jak bedzie dziewczynka to kupię taki bordowo-czerwony :tak:
Caly zestaw w mega promocyjnej cenie :) Na zywo jeszcze lepiej sie prezentuje, nawet sobie nim po sklepie pojezdzilam:-p

NOWY zestaw Chicco Enjoy Fun OkAzJa ! NaJtAnIeJ ! (2897531700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nika to widze że sporo czerwcówek będzie jezdziło tym własnie wózkiem też dałam tu kidys linka z tym wózkiem i ja jestem na niego zdecydowana tylko mi podoba sie fioletowy a ten jest w dobrej cenie linka zachowam kurcze mamawikusi znalazła ten wózek w promocja za 700z groszami ale sie okazało że ostatnia sztuka była i ja sie juz nie załapałam ale to nic czekam na promocje do kwietnia może jeszcze upoluję w dobrej cenie ale ta jest dobra ja patrzyłam za 1400

Witam mamusie
laugh.gif

mam do sprzedania piękne ubranka po mojej córeczce. Wszystkie były noszone tylko przez naszą pociechę, a prane w dzieciowym proszku
yes2.gif

Ubranka w idealnym stanie, a ceny rewelacyjne
happy.gif

Zestaw I, 0-3, stan idealny, Cena za zestaw 27 zł.
Zobacz załącznik 527987

Zestaw II, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł.
Zobacz załącznik 527988

Zestaw III, 0-3, stan idealny, Cena 17 zł
Zobacz załącznik 527989

Zestaw IV, 0-3, stan idealny, Cena 19 zł
Zobacz załącznik 527990

Zestaw V, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł
Zobacz załącznik 527991

Zestaw VI, rozm 68, stan idealny, cena 25zł
Zobacz załącznik 527985

Zobacz załącznik 527986

Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy Bright Stars. Leżaczek jest w idealnym stanie. Można włączyć melodyjkę, która przechodzi w miłe dla ucha tony i nie jest monotonna, posiada dwa stopnie głośności. Bujaczek posiada również wibracje, które pozwalają maluszkowi się wyciszyć i zasnąć. Pałąk można zdjąć, doczepić do niego zabawki. Ma pluszową małpkę, gwiazdkę-gryzak, grzechotkę z ruchomymi elementami. Podstawa bujaczka ma gumowe osłonki, które chronią powierzchnię przed porysowaniem. Dla bezpieczeństwa dziecko można zapiąć regulowanymi pasami. Tapicerka jest ściągana, więc nie ma problemu z utrzymaniem go w czystości. Ergonomiczny kształt nie obciąża plęcków maleństwa. Posiadam opakowanie w stanie idealnym oraz instrukcje.
Przesyłka jednego zestawu 8 zł, większej ilości 12 zł. W gratisie dodaje krem s.o.s Nicea, bo zakupiliśmy 4 szt, a kończymy dopiero drugą JTermin ważność do 04.2014.
Leżaczek 65 zł, przesyłka 25zł
Zainteresowane osoby zapraszam na priv.

Mój typ wózka podobny do tego chicco tylko, że peg perego ze względu na fotelik samochodowy.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Pliko P3 Compact COMPLETO Modular SYSTEM TRI-FIX 2013 - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba
Aczkolwiek ostatnio spodobał mi się skate ( też peg perego )
WÓZEK SKATE MAMAS & PAPAS POMARAŃCZOWA WKŁADKA (2877940094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tu akurat używany bo ladniejsza kolorystyka. Ten to jest taki, że z gondoli robi się spacerówkę. Minusem jest waga. Co o nim myślicie ? Bo ładny jest ale czy będzie funkcjonalny...??

reklama
Robaczek ten wózek SKATE jest boski!!! sama biorę pod uwagę raczej wózki 3-kołowe bo takie najbardziej mi sie podobają, ale z 4 kołowych to ten jest SUPER:) bardzo mi się podoba:) no i jak na moje oko est bardzo funkcjonalny, świetny pomysł połączenie gondolki ze spacerówką!

Do góry