reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Ja rożek będe miała bo jest w komplecie z pościelą, a czy się przyda w czerwcu to nie jestem pewna... może być za ciepło... Z Michasiem używałam, ale on się urodził we wrzesniu....

Ja ostatnio byłam u koleżanki, która ma 4 miesięczną córcię i spodobała mi się u niej taka kołyska-leżaczek-krzesełko w jednym:

LEŻACZEK bujaczek FISHER PRICE 3w1 do 18kg T4145 (3070779257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fajne urządzonko :tak:

reklama
dziewczyny ale patrzcie na płozy, lepszy jest ten rozkładany - bo mozna w nim dziecko położyć a nie tylko posadzić
później pokazę wam o co mi chodzi, bo teraz szwagierka wapda

w temacie butelek. Ja miałam owe tt przy Adasiu, butelki ok, natomiast u nas i tak się nie sprawdziły.

Przyszedł mi z ebaya laktator z aventu, teraz czekam na butelki. Z Adasiem miałam karmić piersią, ale i tak w szafce staly wlasnie butelki tt z czujnikiem temp. Adam piersi nie chcial, w dodatku miał słaby odruch ssania i tt sie u nas nie za bardzo sprawdzily, wyprobowalam kazda firme, mialam w domu wszystkie mozliwe butelki a i tak przy nim podeszly tylko najzwyklejsze z canpola. Teraz tez nie wiem czy mi się uda karmić piersią. W razie "w" bede miała zestaw avent'a :-)

Dziewczyny w exelu wczoraj zrobiłam sobie rozpiskę z wyprawką dla Tymka (nie licząc ciuszków)-same butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, grzebyczki itp.. i wyszło ponad 200zł. Nie sądziłam, że to aż tyle patrząc że jedna rzecz kosztuje 5zł, tu 12zł.. i tak się zebrało:crazy:
Ale np w tej rozpisce mam takie coś
http://allegro.pl/babyono-2w1-podgrzewacz-samochodowy-i-termotorba-i3075541117.html
praktyczne ale ogólnie zbędne :-)

Madzia aż boję się w takim razie liczyć:p:p:p bo też muszę to wszystko zakupić... Też planuje zakup takiego cudeńka, tylko mnie wystarczy takie które trzyma ciepło, bez opcji podgrzewania:)

Nika - mam identyczny leżaczek od przyjaciółki :) Jej córeczka w zasadzie od pierwszych tygodni życia leżała w nim i bardzo to lubiła, bo nad nią były przyczepiane zabaweczki :-) Także ja polecam :)

reklama
dodalam nowe ciuszki 0-3m,zajrzyjcie prosze i spojrzcie na jakosc na zblizeniach...
mam tez spodnie levisy na czas "po ciazy",z wysokim stanem...jesli nosisz rozm 40-42 zobacz....ja takie nosilam i sa rewelacyjne...
odsprzedam za 50zl,nówki!!!!!
napisz,ze jestes z bb na maila,a zmienie opcje na kup teraz:)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7914003

Do góry