reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
madzia- jak kiedyś pisałam, przy Ewie miałam te zwykłe tt i te z tą rurką, dla niej nie było różnicy z której pije, dla mnie te zwykłe myło sie duzo szybciej, teraz kupie tylko te zwykłe TT, a na kolkę to i tak sabsimplex
W sumie u nas butla to tylko awaryjnie na początku chce wyłącznie piersią, przy Ewie raz dziennie szła butla potem częściej

A jedynie co fajnego w tej butli to czujnik ciepła, bo kiedy on pokazywał ze za ciepło ja myślałam ze w sam raz, szybko się nauczyłam jaka ma być temperatura płynów

Ostatnia edycja:
madzia128-butelka TT z czujnikiem ciepła jest super,jak mój synek był jeszcze zupełnie mały a my z mężem nie wiedzieliśmy dokładnie jaka ma być temperatura wody,bardzo pomagał nam ten czujnik,włącznie z tym,że uchronił go ten czujnik przed poparzeniem (w nocy zaspany mąż szykował mleko,na szczęście spojrzał na kolor...)potem jak już się ma wprawę butla z czujnikiem idzie w odstawkę bo rzeczywiście jest trudna do mycia w porównaniu z Aventem czy inną TT,ale na początku na pewno warto mieć tą z czujnikiem.

reklama
Asiu gdzie kupiłaś te łóżeczko?? My zrobimy takie wieksze zakupy w połowie kwietnia. Zakupy typu wózek lóżeczko materac pościel...w sumie wszystko bo mam tylko ubranka:-)bo to się najłatwiej kupuje:-):-D no i ręczniki. W sobotę jadę do 4 kidsa i smyka do zakopianki z mężem to może jakieś kocyki i śpiworek kupie:-)

Dziewczyny a czy kupujecie becik czyli rożek czy wystarczy kocyk zamiast??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry