reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

marcysiowa- ja przed ciąża 70b, w ciąży 70C-75C ale pod sam kociec kiedy brzuch wysoko miałam to i 80 bym nosiła, przy karmieniu miałam 70d, z jednej strony 2 rozmiary nie dużo ale przy małych cycach różnica wydawała mi się duza
Niektórzy mówią ze jak pokarm przyjdzie to dużo rosną, sama nie wiem, ja czasem nie byłam do końca pewna z której piersi karmiłam bo oprócz "luzu" w piersi różnicy w rozmiarze nie zawsze było widać
A jesli chodzi o sam stanik to miałam takie, oba polecam
http://moda.allegro.pl/triumph-mamabel-plain-p-75-e-bez-dla-karmiacej-i3043827848.html- ten ma takie miekkie plastikowe fiszbiny
http://moda.allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-mama-bluette-70-c-i3098989804.html- z miekkimi miskami tez wygodny

Ostatnia edycja:
reklama
fioletowa ja taki mam chyba, ale ręczny, a ty masz elektr? A butelki masz szklane czy plastik?

ja mam ręczny isis no i nigdzie nie mogłam znaleźć tego silikonu - uszczelkę zapasową mam, a silikonu nie miałam no i zaryzykowałam i działa z tą nową naturelle
butelki do mojego kiedyś miałam plastiki, do tego plastikowe pojemniki do mrożenia z przejściówką [o takie: www.**********/avent-zestaw-pojemnikow-na-pokarm-via-180ml-scf61210,d77.html ]
teraz kupiłam szklane avent i pasuje do starego laktatora, więc i pewnie plastikowe nowe będą pasować

Ja dziś kupiłam używany śpiworek za 20zł, nowy w Ikea kosztuje 39,99pln spiworek.jpgwiec za połowe ceny a wygląda jak nowy, podobno dzis Dzien Konsumenta i muszę przyznac ze zakup udany:-)

Załączniki

• spiworek.jpg
    spiworek.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 47
hehe no to ja tez miałam dzien konsumenta - raz że przyszły smoczki, nakładki i wkładka masująca [jak już kupowałam to u jednego sprzedawcy], dwa w smyku i empiku kupiłam prezenty na wielkanoc i jeszcze wrzuciłam do urny kupon w realu - hehe samochód, bon na 1500 lub 500 do wygrania - urządziłoby mnie te 1500 ;-) poszalałabym w centrum handlowym - losowanie 24.03. ;-)

reklama
Do góry