reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
No i jestem od dziś posiadaczką trzeciej koszuli nocnej z Biedronki:-)
Kupiłam tez dziewczynkom lampki dotykowe bo jeden z kolorków kloszy pasuje nam do pokoiku- jasny fiolecik (lila):tak:A cena tylko 19,99. Więc nawet jak rozwalą po jakims czasie, to nie będzie jakos specjalnie żal, a motywacja do spania w swoich łóżeczkach jest większa jak się ma swoją własną lampkę, nie?:-D

Dziewczyny odnośnie tych koszul z biedronki.Kojarzycie jeszcze jakie są kolory?? Bo gdzieś mi się zawieruszył folder z nimi a u mnie były tylko fioletowe..I w sumie już wczoraj stałam przy kasie,ale jakoś tak...odłożyłam. :zawstydzona/y:

DSCF0912.jpgDSCF0915.jpgDSCF0914.jpgMąż właśnie skręcił łóżeczko i zamontował kółeczka :-) Kuplismy też materacyk.

Załączniki

• DSCF0912.jpg
    DSCF0912.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF0915.jpg
    DSCF0915.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF0914.jpg
    DSCF0914.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry