reklama
teri114
Fanka BB :)
ja tez kupuje rożek na początek też zamiast pościeli
KINGUSIA - wózek super się prezentuje, widać, że funkcjonalny, ale faktycznie opinie w necie niezbyt pochlebne.
Musiałabyś podjechać do sklepu, pooglądać go dokładnie, zapytać Panią o reklamacje... jest szansa, że powie prawdę.
Dziewczyny - zapomniałam o rożku, chyba też zakupię.
Musiałabyś podjechać do sklepu, pooglądać go dokładnie, zapytać Panią o reklamacje... jest szansa, że powie prawdę.
Dziewczyny - zapomniałam o rożku, chyba też zakupię.
SARA - no ja bardziej do trzymania Maluszka w te pierwsze dni chciałabym ten rożek kupić. Jak byłam teraz w szpitalu i widziałam te kruszynki to byłam przerażona . A w rożku to jakoś tak stabilniej i bezpieczniej. Tak myślę
Ja mam otulaczek i tez mam watpliwosci co do rozka. Rok temu znajoma, która rodziła w czerwcu dostała wykład od położnej, bo miała rożek, a zdaniem tamtej w lato się ich nie używa. Chyba, że macie link do jakiegoś cienkiego ale sztywnego?
A w ogóle to jak stoicie z zakupami? Bo ja ciągle mam poczucie, że jeszcze tyle czasu, a potem mogę się zdziwic
Mam już wszystkie ubranka, brakuje mi jakiejś bluzy bez kaptura, ale trudno mi znaleźć. Do tego otulaczek, smoczek, dzisiaj kupiłam porządne pieluchy tetrowe, nożyczki, ręczniki, kocyk itp pierdoły. Wózek już dawno upatrzony, łóżeczko też.
A jak Wy stoicie?
A w ogóle to jak stoicie z zakupami? Bo ja ciągle mam poczucie, że jeszcze tyle czasu, a potem mogę się zdziwic
Mam już wszystkie ubranka, brakuje mi jakiejś bluzy bez kaptura, ale trudno mi znaleźć. Do tego otulaczek, smoczek, dzisiaj kupiłam porządne pieluchy tetrowe, nożyczki, ręczniki, kocyk itp pierdoły. Wózek już dawno upatrzony, łóżeczko też.
A jak Wy stoicie?
reklama
Podziel się: