reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
KINGUSIA - wózek super się prezentuje, widać, że funkcjonalny, ale faktycznie opinie w necie niezbyt pochlebne.
Musiałabyś podjechać do sklepu, pooglądać go dokładnie, zapytać Panią o reklamacje... jest szansa, że powie prawdę.

Dziewczyny - zapomniałam o rożku, chyba też zakupię.

A się nadal zastanawiam nad rożkiem. Mam cieniutkie otulaczki i śpiworki. Jak będzie ciepło to jakoś wizja zawinięcia Feliksa w rożek do mnie nie przemawia. Przy Olivierku sprawdził się super bo dobrze się trzyma takiego maluszka i było mu ciepło ale to był grudzień. No nie wiem sama....

SARA - no ja bardziej do trzymania Maluszka w te pierwsze dni chciałabym ten rożek kupić. Jak byłam teraz w szpitalu i widziałam te kruszynki to byłam przerażona :tak:. A w rożku to jakoś tak stabilniej i bezpieczniej. Tak myślę :)

Ja mam otulaczek i tez mam watpliwosci co do rozka. Rok temu znajoma, która rodziła w czerwcu dostała wykład od położnej, bo miała rożek, a zdaniem tamtej w lato się ich nie używa. Chyba, że macie link do jakiegoś cienkiego ale sztywnego?

A w ogóle to jak stoicie z zakupami? Bo ja ciągle mam poczucie, że jeszcze tyle czasu, a potem mogę się zdziwic ;)

Mam już wszystkie ubranka, brakuje mi jakiejś bluzy bez kaptura, ale trudno mi znaleźć. Do tego otulaczek, smoczek, dzisiaj kupiłam porządne pieluchy tetrowe, nożyczki, ręczniki, kocyk itp pierdoły. Wózek już dawno upatrzony, łóżeczko też.

A jak Wy stoicie?

reklama
Do góry