reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

anisiaj biedronkowe czerwcówki hah to dobre :-D:-D

ostatnio widziałam w tv w jakimś programie takie cudo i musiałam tego poszukać na allegro i znalazłam i na pewno kupię super sprawa jak dziecku idą ząbki taki gryzaczek np z jabłuszkiem super wymasuje dziąsełka dziecko poznaje nowe smaki i nie ma strachu że sie zakrztusi zobaczyłam to pierwszy raz w życiu jak dla mnie super wynalazek podaje linka

NUBY # GRYZAK do Podawania POKARMU Owoców 5360 (3045984485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Cześć Mamusie :)

Podobnie jak ja, oczekujecie na swoje małe szczęścia w brzuszkach i kompletujecie niezbędne rzeczy dla siebie i maluszka. Mam do sprzedania 2 ŚLICZNE, NOWE BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 85 C w kolorze białym i czarnym. Są w oryginalnych pudełkach, nieużywane i wyglądają ślicznie. Niestety nie mój rozmiar. (Cena 55zł)

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C -BIAŁY (3091401257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C CZARNY (3091400942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i życzę szczęśliwych rozwiązań :)

Dziewczyny czy któraś planuje kupno fotelika do samochodu z bazą? Np Maxi Cosi IsoFix albo EasyBase2 na mocowanie na pasy? ja nie mam IsoFixa w aucie i dlatego chciałam kupić EB2, która jest mocowana tylko na pasy (mam samochód 2-drzwiowy więc dla mnie to duże ułatwienie), ale przeraża mnie to, że foteliki mocowane są do baz TYŁEM do kierunku jazdy... więc jak zamontuje wszystko za kierowcą nie będę miała dostępu do dziecka... czy któraś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?

Edit: tak oglądam filmiki na youtube i widzę, że w ogóle te foteliki (nawet bez bazy) są mocowane tyłem do kierunki jazdy... wszystkie tak mają?

Ostatnia edycja:
reklama
smile tak jak dmuchawiec pisała wszystkie są tyłem i poza tym nie wolno używać tych fotelików z przodu jeśli masz poduszkę powietrzną dla pasażera!!! obojętne czy z iso czy bez
my się zastanawiamy nad zakupem z bazą i montowaniem na pasy - bo u nas nie ma iso fixa, ale u moich rodziców jest - baza była by dla nich

Do góry