reklama
Ja tam nie wiem czy ten wątek taki potrzebny... pewnie jak zaczniemy wrzucać fotki pokoików itp to zrobi się z tego drugi wątek zakupowy... ja np jak zobaczę jakąś perełkę na zdjęciu to chętnie się dowiem gdzie można taką nabyć bo sama może skorzystam z niejednego pomysłu
Fioletowa... brak słów. Masz na prawdę piękny dom urządzony w świetnym stylu!
Fioletowa... brak słów. Masz na prawdę piękny dom urządzony w świetnym stylu!
ech wśród tych tynków był fioletowy, ale stwierdziłam, że mężowi tego nie zrobię - i tak musi żyć z fioletem w salonie ;-)
kremowo beżowy musi ładnie wygladać - u nas na ulicy żółty z różówym panują :-( sąsidzi jedynie mają zielony, ale w takich odcieniach ziemi, a nie "wiosennej trawki" ;-)
nawet ładnie to wygląda
kremowo beżowy musi ładnie wygladać - u nas na ulicy żółty z różówym panują :-( sąsidzi jedynie mają zielony, ale w takich odcieniach ziemi, a nie "wiosennej trawki" ;-)
nawet ładnie to wygląda
Fioletowa u nas też żółcie, zielone barwy i stiuki, tyle, że raczej takie podrobione Zobaczę za kilka tygodni, bo wtedy kolor będzie już na domku Ja wolę spokojne i stonowane barwy, nie opatrzą się tak szybko - co w moim przypadku kluczowe jest, bo ja uwielbiam zmieniać
anisiaj to dokładnie ta sama U nas w sklepie były tylko 2. Ja wzięłam tę jasną, akurat mój rozmiar. Mąż mnie przekonał:-) Chociaż i ja przyznaję, że ładnie lezy i fajnie wygląda Jedyne moje zastrzeżenie to fakt, że trzeba będzie ją chyba często prasować
to ja tak miałam z mozaiką - chciałam ją bo dzięki temu mam inne kafle w kuchni inne w salonie i inne w przedpokoju, ale nie chciałam konkretnych wzorków [a babka cuda wianki robi - pokazywała nam np podłogę w greckim stylu]
zresztą to jest strona tej babk, jak chcecie to sobie pooglądajcie
mozaiki | ArtProjekt
zresztą to jest strona tej babk, jak chcecie to sobie pooglądajcie
mozaiki | ArtProjekt
mikoto, obawiam się właśnie, że może być ciężko, ja się jutro wybieram, ale nie wiem czy jeszcze są, bo tak jak piszesz, na stronie już nie mają. widziałam ją na wieszaku to wyglądała na taką nieciążową, co potem też się przyda, nie wiem jak Ty jako posiadaczka to widzisz?
ja zrobiłam "przegląd rynku" i jest aż jeden płaszcz w c&a, ta parka i kilka kurtek w happymum, ale niektóre powalają cenowo Happymum - Płaszcze/kurtki
ja zrobiłam "przegląd rynku" i jest aż jeden płaszcz w c&a, ta parka i kilka kurtek w happymum, ale niektóre powalają cenowo Happymum - Płaszcze/kurtki
anisiaj moim zdaniem jako kutreczka pociążowa sprawdzi się bez problemu To też był argument za tym, by ja kupić:-) Ja też wczoraj przeglądałam te dwa sklepy, o których piszesz i zrobiłam wielkie oczy na ceny a wyglądem aż tak te płszczyki i kurtki nie powalają Także 149 zł h&m -owe uważam za dobrze zainwestowane
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Mikoto, ja jestem zadowolona z parki z h&m wczoraj co prawda założyłem po raz pierwszy i wreszcie wyglądałam kobieco, i nawet w końcu ludzie widzieli zem w ciazy do tej pory chodziłam w zimowej kurtce męża
bardzo ładna i fajnie leży
bardzo ładna i fajnie leży
Podziel się: