reklama
A ja dzisiaj zakupiłam taką oto sukieneczkę, bo w sobotę mamy wyjście na Cavaliadę na Torwar, a ja w nic się już nie mieszczę, a to bilety vip i trzeba elegancko wyglądać
tunika SUKIENKA ciążowa L długi rękaw NOWOŚĆ (3071261125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jutro mi brat odbierze, więc napiszę Wam jaka jakość
Wzięłam też od razu szlafrok bawełniany z koszulą nocną
Komplet SZLAFROK + KOSZULA do porodu karmienia L (3073375625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2 pary majteczek:
Majtki ciążowe figi pod brzuch z koronką L (3063494340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i 2 koszule do karmienia 100% bawełna, bo przy Lence miałąm jakieś sztuczne i nie oddychały za bardzo
W sumie chyba niedrogo
KOSZULA ciążowa do porodu do karmienia M żyrafa (3077699349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tunika SUKIENKA ciążowa L długi rękaw NOWOŚĆ (3071261125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jutro mi brat odbierze, więc napiszę Wam jaka jakość
Wzięłam też od razu szlafrok bawełniany z koszulą nocną
Komplet SZLAFROK + KOSZULA do porodu karmienia L (3073375625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2 pary majteczek:
Majtki ciążowe figi pod brzuch z koronką L (3063494340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i 2 koszule do karmienia 100% bawełna, bo przy Lence miałąm jakieś sztuczne i nie oddychały za bardzo
W sumie chyba niedrogo
KOSZULA ciążowa do porodu do karmienia M żyrafa (3077699349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jullix
Fanka BB :)
Ja dostałam na urodziny taką płaszczyko kurtkę z c&a (sama bym jej nie kupiła, bo szkoda mi kasy, kosztowała 199). Niestety nie mogę jej znaleźć na necie, ale jest naprawdę bardzo wygodna i ładnie się układa. Po ciąży też spokojnie ją ponoszę. Już nie mogę się doczekać kiedy ją znów założę, bo w normalnej zimowej już się nie dopinam, a nie chcę jej rozciągać. Chodzę w płaszczyku z poprzedniej ciąży, ale to wielki namiot, bo młodego rodziłam w lutym
W kwietniu czeka mnie polowanie na sukienkę, bo na wesele się wybieramy,a teraz chcę zamówić koszulkę do karmienia ze szlafrokiem.
W kwietniu czeka mnie polowanie na sukienkę, bo na wesele się wybieramy,a teraz chcę zamówić koszulkę do karmienia ze szlafrokiem.
mama2013
Kingusia- mi też bardziej podoba się transporter niż 4rider ;-) ale ten brak możliwości przekładania siedziska spacerówki to faktycznie wielki minus :/
a napiszesz dlaczego podoba Ci się ten XLander XQ? Pytam, bo do mnie chyba bardziej przemawia model X-move ;-)
a napiszesz dlaczego podoba Ci się ten XLander XQ? Pytam, bo do mnie chyba bardziej przemawia model X-move ;-)
Kingusia91
mama2013 w sumie to chyba wizualnie bardziej podoba mi się xq a co do funkcji to wydaje mi się że one się niczym nie różnią, chociaż może się mylę... a x-move jest droższy.
Nie wytrzymaliśmy i jedno łóżeczko już złożone. Drugie złożymy jak nasze łóżko będzie przestawione. Polecam to łóżeczko - stabilne, dobrze wykonane. Nie jest może najpiękniejsze ale na prawdę super. Jak coś mogę podać namiary.
Zobacz załącznik 544025 Zobacz załącznik 544026
Zobacz załącznik 544025 Zobacz załącznik 544026
mama2013
Marcysiowa- bardzo fajne to łóżeczko, a kupowałaś na allegro?
Kingusia- wg. porównania na stronie X-lander różnią się tylko moskitierą w podnóżku, ale X-move, ma większe przednie koła, przez co przynajmniej teoretycznie powinien sobie lepiej radzić w terenie, a dla mnie to ważne
Kingusia- wg. porównania na stronie X-lander różnią się tylko moskitierą w podnóżku, ale X-move, ma większe przednie koła, przez co przynajmniej teoretycznie powinien sobie lepiej radzić w terenie, a dla mnie to ważne
Kingusia91
mama2013 pewnie masz racje ;-) mi zależy na kupnie używanego więc raczej w gre wchodzi xq bo x-move nie ma jeszcze używanych na allegro.
reklama
Podziel się: