reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam taką oto sukieneczkę, bo w sobotę mamy wyjście na Cavaliadę na Torwar, a ja w nic się już nie mieszczę, a to bilety vip i trzeba elegancko wyglądać :p

tunika SUKIENKA ciążowa L długi rękaw NOWOŚĆ (3071261125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jutro mi brat odbierze, więc napiszę Wam jaka jakość :)

Wzięłam też od razu szlafrok bawełniany z koszulą nocną
Komplet SZLAFROK + KOSZULA do porodu karmienia L (3073375625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2 pary majteczek:
Majtki ciążowe figi pod brzuch z koronką L (3063494340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i 2 koszule do karmienia 100% bawełna, bo przy Lence miałąm jakieś sztuczne i nie oddychały za bardzo :)
W sumie chyba niedrogo :)
KOSZULA ciążowa do porodu do karmienia M żyrafa (3077699349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja dostałam na urodziny taką płaszczyko kurtkę z c&a (sama bym jej nie kupiła, bo szkoda mi kasy, kosztowała 199). Niestety nie mogę jej znaleźć na necie, ale jest naprawdę bardzo wygodna i ładnie się układa. Po ciąży też spokojnie ją ponoszę. Już nie mogę się doczekać kiedy ją znów założę, bo w normalnej zimowej już się nie dopinam, a nie chcę jej rozciągać. Chodzę w płaszczyku z poprzedniej ciąży, ale to wielki namiot, bo młodego rodziłam w lutym :)
W kwietniu czeka mnie polowanie na sukienkę, bo na wesele się wybieramy,a teraz chcę zamówić koszulkę do karmienia ze szlafrokiem.

Kingusia- mi też bardziej podoba się transporter niż 4rider ;-) ale ten brak możliwości przekładania siedziska spacerówki to faktycznie wielki minus :/

a napiszesz dlaczego podoba Ci się ten XLander XQ? Pytam, bo do mnie chyba bardziej przemawia model X-move ;-)

mama2013 w sumie to chyba wizualnie bardziej podoba mi się xq a co do funkcji to wydaje mi się że one się niczym nie różnią, chociaż może się mylę... a x-move jest droższy.

Marcysiowa- bardzo fajne to łóżeczko, a kupowałaś na allegro? :happy:

Kingusia- wg. porównania na stronie X-lander różnią się tylko moskitierą w podnóżku, ale X-move, ma większe przednie koła, przez co przynajmniej teoretycznie powinien sobie lepiej radzić w terenie, a dla mnie to ważne :happy:

mama2013 pewnie masz racje ;-) mi zależy na kupnie używanego więc raczej w gre wchodzi xq bo x-move nie ma jeszcze używanych na allegro.

reklama
Aha, ten XQ też jest fajny :-)

I zapomniałam się pochwalić wczorajszym zakupem ;-)Natrafiłam w Biedronce na fajne koszule nocne, z łatwym dostępem co cyca- będą nadawały się do karmienia :-) Kupiłam 2 po jednej z każdego koloru :-)

04_b.jpg

Do góry