reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam taką oto sukieneczkę, bo w sobotę mamy wyjście na Cavaliadę na Torwar, a ja w nic się już nie mieszczę, a to bilety vip i trzeba elegancko wyglądać :p

tunika SUKIENKA ciążowa L długi rękaw NOWOŚĆ (3071261125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jutro mi brat odbierze, więc napiszę Wam jaka jakość :)

Wzięłam też od razu szlafrok bawełniany z koszulą nocną
Komplet SZLAFROK + KOSZULA do porodu karmienia L (3073375625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2 pary majteczek:
Majtki ciążowe figi pod brzuch z koronką L (3063494340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i 2 koszule do karmienia 100% bawełna, bo przy Lence miałąm jakieś sztuczne i nie oddychały za bardzo :)
W sumie chyba niedrogo :)
KOSZULA ciążowa do porodu do karmienia M żyrafa (3077699349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja dostałam na urodziny taką płaszczyko kurtkę z c&a (sama bym jej nie kupiła, bo szkoda mi kasy, kosztowała 199). Niestety nie mogę jej znaleźć na necie, ale jest naprawdę bardzo wygodna i ładnie się układa. Po ciąży też spokojnie ją ponoszę. Już nie mogę się doczekać kiedy ją znów założę, bo w normalnej zimowej już się nie dopinam, a nie chcę jej rozciągać. Chodzę w płaszczyku z poprzedniej ciąży, ale to wielki namiot, bo młodego rodziłam w lutym :)
W kwietniu czeka mnie polowanie na sukienkę, bo na wesele się wybieramy,a teraz chcę zamówić koszulkę do karmienia ze szlafrokiem.

Kingusia- mi też bardziej podoba się transporter niż 4rider ;-) ale ten brak możliwości przekładania siedziska spacerówki to faktycznie wielki minus :/

a napiszesz dlaczego podoba Ci się ten XLander XQ? Pytam, bo do mnie chyba bardziej przemawia model X-move ;-)

mama2013 w sumie to chyba wizualnie bardziej podoba mi się xq a co do funkcji to wydaje mi się że one się niczym nie różnią, chociaż może się mylę... a x-move jest droższy.

Marcysiowa- bardzo fajne to łóżeczko, a kupowałaś na allegro? :happy:

Kingusia- wg. porównania na stronie X-lander różnią się tylko moskitierą w podnóżku, ale X-move, ma większe przednie koła, przez co przynajmniej teoretycznie powinien sobie lepiej radzić w terenie, a dla mnie to ważne :happy:

mama2013 pewnie masz racje ;-) mi zależy na kupnie używanego więc raczej w gre wchodzi xq bo x-move nie ma jeszcze używanych na allegro.

reklama
Aha, ten XQ też jest fajny :-)

I zapomniałam się pochwalić wczorajszym zakupem ;-)Natrafiłam w Biedronce na fajne koszule nocne, z łatwym dostępem co cyca- będą nadawały się do karmienia :-) Kupiłam 2 po jednej z każdego koloru :-)

04_b.jpg

Do góry