reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Zakupy robiłam u

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mają super promocję na:

Tommee Tippee WKŁADKI LAKTACYJNE 100szt. TANIO (3036865161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz
Tommee Tippee TERMOOPAKOWANIE + BUTELKA 150 ml HIT (3067042412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na innych aukcjach samo termoopakowanie 35zł a tutaj jeszcze butelka w cenie

i część rzeczy jeszcze tutaj:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Większość ceny czasem mega różna a czasem ewentualna różnica 0,50 gr jako, że miałam trochę czasu to tańsze wybierałam a zależało mi na kilku rzeczach u jednego i kilku u drugiego sprzedawcy więc i tak by dwie paczki były.

reklama
Nika - fajniusi ten wózek. Myśmy dopiero zamówili Tambero. Przyjdzie na koniec miesiąca (mógł byś za tydzień, ale specjalnie po wózek nie ma sensu przyjeżdżać zwłaszcza, że teraz będzie co robić. A tak odbierzemy przy okazji świąt). Będzie czerwony, Mikołajowy ;-) A cały zestaw z nosidełkiem 1450 zł. Mogliśmy od razu wziąć ze sklepu o 100 zł droższy, ale z pomalowaną na czarno ramą. Tylko ja nie chciałam - niech tylko coś, to będzie widać ślady odprysków, czy zarysowań...

Też mi się spodobał Tambero Tutka. Co myślisz o jego jakości wykonania dokładnie chodzi mi o gondolkę ta wkładka jakoś tak niefajnie wygląda mało estetycznie, że nie jest w całości. I co z tymi kółkami skrętnymi mi ktoś powiedział, że jeśli dwa zejdą się to nie obrócą się dookoła. Fajny ten Tambero i Fyn również, tylko że Fyna spotykam dosłownie wszędzie.

Kingusia 91- ja kupiłam xlandera xq właśnie ze względu na możliwość przekładania rączki w spacerówce. Moi znajomi mieli ten model, a że często się widzieliśmy, to wiem, że byli bardzo zadowoleni. Sama czasem go prowadziłam i naprawdę polecam :-)

ja wczoraj odebralam wozek. stan idealny, jest na tyle masywny ze dobrze i stabilinie sie go prowadzi, a jednoczesnie nie jest za ciezki. Porzadny wozek, siedzenie sie rozklada do zera i podwijajac odpowiednio podnozek tworzy sie z tego gondola wiec praktycznie. Fotelik tez bardzo dobry. Kobietka co lepsze w ciazy i to chyba gdzies podobnie do nas, ale juz nie pytalam, wywnioskowalam po wielkosci brzuszka. Tylko miala kaprysik babski :-) zeby trzecie dziecko mialo inny wozek, bo mowila ze u niej kazde dziecko w innym jezdzi bo jej sie nudza :-)

Nika - super wózek! No i świetna okazja!!! Gratuluję!

Kari- cieszę się, że jesteś zadowolona z wózeczka! No i też fajna cena, więc jest się z czego cieszyć:-)

NikaMD gratuluje zakupu! :-)
Ja poluje na x-landera ale xa ma spacerówkę montowaną tylko w jedna stronę dlatego ja chcę xq
Wiesz głowy sobie uciąć nie dam, a może to był i xq? One na oko są chyba podobne? Ja sie bardzo nie przyglądałam, zerknęłam tylko na cenę bo widziałam, że jacyś klienci brali x-landera. Może warto przedzwonić, może to jest ten xq?

Zgadzam się z sa-raa dawajcie fotki!

nowa83 rzeczywiscie duzo ich jeździ, ale mi to nie przeszkadza, wazne zeby sie sprawdził. Gondole ma naprawdę wielką, może uda mi się młodą przez tą najgorszą zimę w gondoli przewozić?

Ja o x-landerze tez troche czytalam, bo w podobnej jest cenie jak jedo fyn i się zastanawiałam nad nim:

http://cokupic.pl/produkt/X-Lander-XQ-Gleboko-Spacerowy
http://www.bangla.pl/opinie/p992/x-lander-wozek-xq

Poczytajcie sobie, moja znajoma miała ten model i ona na nic nie narzekała i bardzo polecała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry