reklama
Ja z zakupami duzymi typu wózek lózeczko poczekam do kwietnia
Tez mialam taki plan ale ta promocja w Smyku mnie uwiodła
Dziś dokupiłam jeszcze do wózka fotelik samochodowy w super cenie
Polecam w Smyku sa teraz po 399zł (taniej niz w necie)
Fotelik Recaro Young Profi Plus 0-13 Kg - Ceneo.pl
a tutaj wyniki crash testów:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe Recaro Young Profi Plus :: sortowanie wg kryterium grupa
Young Profi plus
Starszy jeździ już prawie 6 lat w Recaro Young Sport (9-36 kg)[h=1][/h]
Palindromea
Fanka BB :)
Przepraszam, pamiętam, że to wątek zakupowy głównie ciążowo - maluszkowy, ale zgodnie z nazwą "...wszystko, co potrzebne mamom...", a mnie potrzebna rada. Jakie farby są najlepsze do pokoi? Nigdy nie malowałam, u mnie w domu zawsze były tapety, kompletnie się nie znam. Co innego wybrać kolor, a co innego rodzaj. Możecie mi coś niecoś doradzić? I jak to się wylicza ile potrzeba takich farb? Ciemna w tym jestem, ciemna i zielona...
Kingusia91
Palin ja stanowczo polecam dekorala, dobrze kryje i fajnie się zmywa w razie czego. Tylko rozejrzyjcie się po różnych sklepach bo ceny bardzo się wahają, nawet o 20-30zl na 5l.
Ten fotelik na prawdę super, ale nie pasuje chyba do wszystkich wózków nie>? jak to jest?
Kurde moja mama była ostatnio w sklepie i zakochana w X-Landerach. Mnie one się też bardzo podobają (szczególnie kolorystyka) ale nie brałam ich pod uwagę ze względu na regulowanie oparcia w spacerówce... jedną ręką ciężko to opakować. Piszecie, że teraz takie promocje na te wózki - normalnie przejadę się dzisiaj do Smyka i jeszcze raz je zobaczę
Palin co do farb nie pomogę niestety bo kompletnie nie jestem w temacie
Kurde moja mama była ostatnio w sklepie i zakochana w X-Landerach. Mnie one się też bardzo podobają (szczególnie kolorystyka) ale nie brałam ich pod uwagę ze względu na regulowanie oparcia w spacerówce... jedną ręką ciężko to opakować. Piszecie, że teraz takie promocje na te wózki - normalnie przejadę się dzisiaj do Smyka i jeszcze raz je zobaczę
Palin co do farb nie pomogę niestety bo kompletnie nie jestem w temacie
smile niestety nie każdy fotelik pasuje do każdego wózka Ja sobie np. recaro nie wepnę na stelaż ale za to maxi cosi i foteliki MUTSY już wszystkie modele.
Palin ja teraz używam dekorala (z tej serii kolor blue jens do salonu a batystowy fiolet lub satynowy wrzos do sypialni)niestety nie najtańszej opcji ale mega wydajnej i super kryjącej 60zł za litr a normalnie z litra wyjść powinno ok 10-14 metrów kwadratowych. Licz, że często na dwa razy trzeba pomalować. kupiłam 2 puszki na 22mkw a zeszła tylko jedna i zaraz jadę druga na inny kolor wymienić.
Ponieważ przedpokój będę miała biały kupuję farbę firmy PARA z drobinkami ceramiki która się genialnie zmywa ale cena też powala ok. 270zł za galon czyli ok. 3,8 litra wydajność jak wyżej.
Palin ja teraz używam dekorala (z tej serii kolor blue jens do salonu a batystowy fiolet lub satynowy wrzos do sypialni)niestety nie najtańszej opcji ale mega wydajnej i super kryjącej 60zł za litr a normalnie z litra wyjść powinno ok 10-14 metrów kwadratowych. Licz, że często na dwa razy trzeba pomalować. kupiłam 2 puszki na 22mkw a zeszła tylko jedna i zaraz jadę druga na inny kolor wymienić.
Ponieważ przedpokój będę miała biały kupuję farbę firmy PARA z drobinkami ceramiki która się genialnie zmywa ale cena też powala ok. 270zł za galon czyli ok. 3,8 litra wydajność jak wyżej.
reklama
mama2013
Podziel się: