reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Szczerze,to pierwszy raz widzę ten Memo :-) ale na pierwszy rzut oka wydaje mi się,że budką się różni.Bo Memo ma taki jakby daszek na budce,a tamten nie. No i memo ma "trzymadełko" na gondoli do przenoszenia a classic nie ma.
Idę już poczytać/popatrzeć :blink:może jakąś nową różnicę zauważę :tak:

reklama
Fajne ma kolorki ten Wasz jedo. Ten brąz mi się podoba :tak:

kari chodziło mi ogólnie kiedy go będziesz miała. Czy już masz?

Ja wygrzebałam wózek z piwnicy i właśnie piorę wszystkie obicia i folie. Jak już się przeniesiemy K. zajmie się stelażem czyszczenie, smarowanie itp.

Kupiłam sobie wczoraj stanik..........wyprzedaże w ESOTIQ jeszcze są. Niestety rozmiar wpędził mnie w depresje. O ile świadomie wybrałam obwód 80, żebym się nie podduszała tak rozmiar miseczki mnie dobił 80F :szok: to jest 75G. No dojara, no masakra, no słów mi drak aż koszmary w nocy miałam :dry:

ha ha sara sie nie przejmuj, ja mam tez takie wielgasne cycory ze hej :tak: Pocieszam sie ze w kazdym cycku siedzi po conajmniej 1 kg moich dodatkowych kilogramów , a moze nawet po 1,5 kg:-D

Kupilam wózek!!!!!!

Mialam kupić w maju, no ale byla promocja na jedo fyn w smyku kupiłam za 1299zł, mają teraz paro dniową wyprzedaz modeli kolorystycznych z 2012 roku. No i akurat meli bardzo ładny kolorystycznie model w super cenie (na necie nie do osiągnięcia):

20130303_204312.jpg20130303_205115.jpg20130303_203854.jpg

Teraz stoi w sypialni i cieszy me oko :tak:

Ostatnia edycja:
jakby to w kabarecie powiedzieli "no co Ty gadasz" :szok: 1299?? Aaaaaaa ja w smyku ostatnio za 16...coś tam oglądałam..
O Boże jak to dobrze,że mój chłop w tym tygodniu przyjeżdża,pędzim do smyka !! :-D

Nika - fajniusi ten wózek. Myśmy dopiero zamówili Tambero. Przyjdzie na koniec miesiąca (mógł byś za tydzień, ale specjalnie po wózek nie ma sensu przyjeżdżać zwłaszcza, że teraz będzie co robić. A tak odbierzemy przy okazji świąt). Będzie czerwony, Mikołajowy ;-) A cały zestaw z nosidełkiem 1450 zł. Mogliśmy od razu wziąć ze sklepu o 100 zł droższy, ale z pomalowaną na czarno ramą. Tylko ja nie chciałam - niech tylko coś, to będzie widać ślady odprysków, czy zarysowań...

Naaya pędź kochana bo to niezła okazja jest :tak: a nie wiem niestety jak długo ta promocja parodniowa potrwa, w czwartek też oglądałam ten wózek po 1599... a dziś 1299 :szok::tak::-D:-)

Dzięki, my się bardzo z zakupu cieszymy, teraz tylko dokupimy fotelik samochodowy i adapter do wózka, jest w smyku w super cenie fotelik recaro young profi plus (bardzo dobre wyniki crash testów) za 399zł :szok: jutro pewnie dokupimy fotelik, póki promocja trwa :tak:

edit:

Zapomniałam napisać, że x-lander w smyku też jest chyba w cenie 1199zł albo 1299zł (w kazdym razie na 100% mniej niż 1300zł) tez przeceniony, może któraś się skusi? Ten model:

http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-2012-2w1-gondola-torba-wyprze-i3044394900.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry