reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Nika ja się ostro zastanawiam nad tym modelem i na 99% go kupię. Pisałam z Monia_Bed bo ona go użytkowała i była zadowolona :) ja niedawno w Smyku się nim bawiłam i wszystko ok gdyby nie budka przy spacerówce..Ale to była kwestia poprawnego jej założenia.Myślałam,że pani w sklepie trochę pomoże ale przeszkodziłam jej w przerwie..
U tego samego sprzedającego oglądałam ten wózek bo w sumie tutaj chyba cenowo wyjdzie najkorzystniej jeśli chodzi o wózek+fotelik maxi cosi (a tutaj mamy cabrio).
Pojadę jeszcze do Łodzi do sklepu Bejbi i tam na spokojnie z K. obejrzymy,pojeździmy i jeśli uda nam się dostać tanio ten Cabrio (może jakąś dobrą używkę??) to zdecydujemy się na takup właśnie w tym sklepie :)

ja jestem 3xTAK dla Jedo :)

(miałam zapisaną wiadomość,chciałam zaedytować i mi połowę "zeżarło" wrrr)

Dziewczyny świetne ubranka :)
Bona łóżeczko super ! Ja ciągle mam łóżeczkowe dylematy..
Bziku podobny fotelik (no bo na pewni nie taki sam :)) miała znajoma dla swojej córeczki :) i kiedyś wybrałam się jej rowerem do sklepu to przyznam,że chyba za nisko siodełko miałam bo mi trochę przeszkadzał ale generalnie fajny bajer :) ona sobie jeszcze na rower taką "szybkę" nałożyła i wyglądały jak na skuterze hehe :) a to,że jechałam na kapciach w oby dwu kołach to już szczegół :lol:

Ostatnia edycja:
ja kupilam dzis wozek uzywany, zwykly graco quatro tour sport. Nowy kosztuje 250 funtow, mi sie udalo kupic za 50 i styknie. Zdecydowalam jednak ze chce lekki i praktyczny wozek ktory bez problemu wtacham do autobusu a Adamowi dokupie rolke.

kingusia tak z fotelikiem. Fotelik w dodatku nie uzywany praktycznie bo kobieta nie ma samochodu wiec tyle co w wozku w foteliku wozila.
sara zalezy co nazwac domem :-) na lot do Polski musze jeszcze czekac, tak jak pisalam dowod Adasia jestt u mojej cioci w Londynie a oni do polowy marca siedza w Polsce. Moze jeszcze bede musiala zostac na badania krwi Adasia, zobaczymy na kiedy mi terminy poustalaja. Oby mnie tylko do samolotu wpuscili ;-) bo moja inia lotnicza wpuszcza do 32tyg ciazy.
A wozek powiem wam jest z tych "travel system, ktore mi sie nie za bardzo podobaja, nie podoba mi sie wizualnie wozenie fotelika na wozku ale stwierdzilam ze fotelik posluzy tylko na podróże, do samochodu a dzidziol będzie normalnie w wózku lezal.
najbardziej mi odpowiada ze sie go bardzo prosto sklada i rozklada sie go do pozycji zero, tzn dla noworodka. Graco Quattro Tour Sport Travel System Video Review - Online4baby - YouTube

Naaya ja sie dzis tez powozilam jedo fyn. Super wozek :) Jeszcze zebralam opinie od dwoch kolezanek ktore go uzywaja... bardzo mi go polecaly :) + te wszystkie bardzo dobre opinie na necie, to musi o czyms swiadczyc :)
Podoba mi sie, zostala kwestia wyboru koloru....

Kari gratuluję zakupu wozu :tak:udana transakcja ! :)

Nika mi w Jedo wybór kolorów bardzo odpowiada,nie mają jakiś nachalnych,pstrokatych wzorów a ja coś z beży ew.brązu będę kupowała :) Jeszcze może zapytaj koleżanki o spacerówkę.Bo można się natknąć na opinię że w spacerówce dziecko "zjeżdża" i trzeba je podciągać :blink: Ja już Monię wypytałam o to,i żadnego problemu nie miała :blink:

reklama
Kari no i wóziczek już zakupiony :)

Naaya ja już chyba jestem zdecydowana na ten wózik. Po roku pewnie go sprzedam i zaopatrzę się w większy fotelik + spacerówkę + odzyskam trochę kasy z tego wózka.
Co do kolorów, to jeszcze nie wiem, poważnie rozważam ten:
i-jedo-fyn-4ds-classic-210-gleboko-spacerowy-recaro-young-profi-plus.jpg

lub ten:

16.jpg

lub ten:
12.jpg
lub ten:
20.jpg

Wiesz moze czym się rozni jedo fyn classic od memo?

Trochę boję się jasnych kolorów...

Ostatnia edycja:
Do góry