reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Kingusia- ja właśnie kupiłam używany za 1000 zł od tych znajomych. Wiem, jak i przez kogo był użytkowany, więc łatwiej nam było podjąć decyzję... Mamy cały zestaw, czyli parasolkę, moskitierę, torbę i saszetkę. W dodatku kolor niebieski, więc dla Michasia jak znalazł:-) Nowy jest dwa razy droższy, a my jednak musimy liczyć się z kaską...

Sa_ra- Ci znajomi, od których kupiliśmy wózek, mieszkają w Łodzi, więc jak przyjadą na święta do rodziców, którzy mieszkają tam, gdzie ja, to przywiozą wózeczek, więc dopiero pod koniec miesiąca:baffled: Ale zdjęcia wstawię na pewno!

PS. No i fotelik do tego też jest z adapterami:-)

Bona no to super się udało :tak:
Ja z kolei kupilam nowy ale zamierzam sprzedac w przyszłym roku przed jesienią i polowę kwoty odzyskam :tak: Wtedy zaopatrzę się w spacerówkę:tak:

Znalazłam przed chwilą BABY MERC Q7 (nowy 3w1 za 950zł) ale potem zaczęłam opinie czytać, że badziew, że ciężki itp i mam mętlik w głowie :baffled:

Cały czas chodzi za mną 4Runner ale kolory jakieś nie takie tymkowe..

Ostatnia edycja:
Też mi się spodobał Tambero Tutka. Co myślisz o jego jakości wykonania dokładnie chodzi mi o gondolkę ta wkładka jakoś tak niefajnie wygląda mało estetycznie, że nie jest w całości. I co z tymi kółkami skrętnymi mi ktoś powiedział, że jeśli dwa zejdą się to nie obrócą się dookoła. Fajny ten Tambero i Fyn również, tylko że Fyna spotykam dosłownie wszędzie.

Ja wogóle chciałam bez skrętnych kółek, a tu można to zablokować. Jeździłam nim po sklepie ze skrętem i z blokadą i było oki.

Pewnie i tak będę czymś wykładać jeszcze więc nie raczej aż tak mi nie przeszkadza. Przekonał mnie do siebie...

Bona to super Ci się udało z tym wózkiem, i jeszcze od znajomych :-) ja bym chciała czerwono-czarny albo pomarańczowo-czarny żeby był w miarę neutralny ale nie wiem czy się uda.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry