reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Mama wiki no to udało Ci się złapać perełkę :tak:

dmuchawiec świetny prezent.

Smile ja też mam malutką łazienkę i jeśli nie będzie wyjścia to będę kąpała w wanience na stelażu w sypialni a po myciu gdzieś ją upchnę. Jakoś składanymi się nie interesowałam.

Dziewczyny mam pytanie. Jakiś czas temu był przerabiany temat wanienek Onda. Natis i Sa_raa Wy ich używałyście,prawda?
Powiedzcie mi kochane jak wygląda sprawa z myciem główki ale już po tej "drugiej" (6-12)stronie? Bo w zwykłych wanienkach to pamiętam czy jak mama siostrę kąpała,ciotka kuzynki czy nawet koleżanka synka to się dziecko nieco zsuwado pozycji leżącej i spłukiwało.a tutaj przez ten bolec po środku wydaje mi się to trochę utrudnione.A znowu odchylać dziecku główkę tak mocno.. Sama już nie wiem :) a wanienka wydaje mi się bardzo interesująca.z góry dziękuję za odp :blink:

Ja w wanienkach nie pomogę, bo jeszcze nie kupowałam, ale pochwalę Wam się, że kupiliśmy dzisiaj łóżeczko dla Juniora! Początkowo miało być inne, nieco ładniejsze, ale razem z Mężem postawiliśmy na praktyczną stronę i zdecydowaliśmy się na:

2w1 ! Łóżeczko szuflada i materac PKG 140x70 Lolek (3052540850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę, że na początku przyszłego tygodnia przyjdzie, więc dam znać, jak wygląda w rzeczywistości po złożeniu:-D

Bona fajne łóżeczko, aczkolwiek z doświadczenia wydaję mi się, że przydałaby się barierka zabezpieczająca.

Nayaa co do tej wanienki to nie pomogę, ja mam taką tradycyjną aczkolwiek roczniaka kąpałam w dużej wannie.

Pochwalę się dzisiejszą moją perełką. niestety ma rozmiar 50 ale mam cichą nadzieję, że Hubercik urodzi się malutki i drobniutki i że kilka razy to założy :) 20130301_224416.jpgDodam, że trafiło mi się nowe z metką :)

Bona fajne łóżeczko ale ja jakoś wole jednak białe...
Robaczku śliczne ubranko ;-)

My wczoraj kupiliśmy córci pajacyka z Kubusiem Puchatkiem (w rzeczywistości jest ładniejszy :-)) i cudny sweterek w którym się zakochałam :-D
Zdjęcie0924.jpgZdjęcie0925.jpg

Bona świetne łóżeczko!!

Nayaa nie pamiętam, żebym miała problemy ze spłukaniem główki ale jak ja to robiłam:confused::sorry2: Jak wygrzebe wanienkę z piwnicy to może mi się przypomni :sorry:

Dziewczyny cudne łowy!

ja zaraz na allegro spadam robić zakupy :cool2:

reklama
Robaczku- ubranko jest tak śliczne, że Hubercik musi je założyć, choćby nie wiem co:-p

Kingusia- Twoje łowy też są super!

Kingusia, Smile - A co do łóżeczka, to mnie też się marzyły białe mebelki, ale mieliśmy już komodę, regał i stolik w kolorze olchy miodowej, więc żeby nie generować większych kosztów zdecydowaliśmy się na łóżeczko w podobnym kolorze:-)

Do góry