reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
wanienka tam się zmieści tylko gdzie ją później trzymać... takie składane mogłyby tam sobie być bo nie zajmują dużo miejsca a taką wanienkę sztywną będę musiała gdzieś dać:/

Smile4u a nie możesz tam pod prysznic po prostu wstawiać wanienki?
Myślę że taka normalna jest bardziej stabilna niż składana

Na czas kąpania dziecka jasne, że mogę, ale później jak my będziemy brać prysznic to na wanienkę już nie za bardzo tam jest miejsce:/

Dziewczyny a ja kupiłam wczoraj cos takiego
FOTELIK ROWEROWY z osloną Bobike mini City - HIT (3053286493) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

długo się zastanawiałam, miałam kupić hamaxa siesia na bagażnik ale pomyślałam ze jak kupie ten to jest szansa że za rok wpaukuje obie dziewczyny na rower (jadaną z przodu, druga z tyłu) i można sie na krótki spacer wybrać poza tym wydaje mi się ze małe dziecko może czasem bać sie tak samo z tyłu, a tak to bede miała z nim większy kontakt , opini w necie jest mało ale widziałam takie filmiki na youtube i dzieci wyglądały na zadowolone, a o wrażeniach napisze za parę tygodni

dmuchawiec- ale mama Ci zrobiła prezent, mi za pare tygodni też będzie ciężko, ale ja to bym chciała dostac taki podnośnik z łózka bo w nocy to zwlec się nie moge, dobrze ze teraz łóżeczko Ewki tam stoi to się na nim podpieram

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry