reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

kurde dziewczyny az mi sie ciśnienie podniosło z wrażenia, super ta kołyska !!! bardzo mi sie podoba, naprawdę, poza tym te niektóre wózki, dobrze ze podajecie strony bo pojęcia nie miałam o istnieniu takich firm !, ja jakoś nie umiem na tym allegro szukac, proszę o linka do używanej kołyski bo sie zakochałam, a są w innych kolorach ??
łóżeczko chce właśnie z białego drewna :-) i powiem szczerze ze te które mi sie podobają to cenowo masakra !
ja też jak najbardziej zgadzam sie ze warto kupować używki, można dużo zaoszczędzić a przy dzidzi jest na co wydawać ewentualne oszczedności:-)

reklama
No ładna produkcja ;-)

Jak komuś nie zależy na wadze wózka to z czystym sumieniem polecam pierwsza aukcja z brzegu. Ważne tylko, żeby z tego modelu szukać jedno-szprychowych kół bo te które mają więcej szprych są piankowe a nie pompowane - cena nowego zestawu ponad 2500zł a tutaj prosze używki za fajna kasę można kupić. Gwarantuję, że to wózek nie do zepsucia więc spokojnie po kimś można zakupić.

Kołyski są piękne!! u Mnie tą funkcję pełnił wózek ;-) ale jakbym miała kaskę......:tak:

Łóżeczka mam 2 jedno turystyczne a drugie białe drewno zwykłe.

Kupiłam spodnie zwykłe czarne rurki w h&m za 79,90 polecam!

Sara o turystycznym też przez chwilę myślałam ale nie wydaje mi się żeby dla noworodka było odpowiednie.. Nie wiem.Nie znam się,to moje pierwsze dziecko :) Kołyska ma przewagę jeśli chodzi o wielkość. I czuję,że niezła burza mózgów będzie przy tym temacie hehe. Będę śledziła za jakąś fajną okazją i może coś w rozsądnej kwocie się kupi :) bo łóżeczko i tak i tak musimy zakupić.
Przed świętami muszę udać się do CH w poszukiwaniu fajnych spodni dresowych :)
Raz upolowałam fajne w CROPP'ie, ze zwężanymi nogawkami,fajne kieszenie,wsjo w moim stylu ale są zapinane na guzik i już jak zaczęłam tyć to w nieodpowiednim momencie się rozpinały :p więc na gumkę potrzebuję :))

Jak turystyczne nie odpowiednie to zwykłe drewniane też nie? :rofl2: Synek odchowany na obydwóch i do tego wózek w domu i powiem Ci, że nie narzekam ;-)
Nie potępiam kołysek wręcz przeciwnie uwielbiam je ale dla mnie to zbędny wydatek na chwilę obecną :tak: Jeśli jednak wygram w totka...

Ostatnia edycja:
Sara,nie chodzi o to,że zwykłe drewniane nie.Mnie po prostu miejsce będzie ograniczało na początek.Do domu do którego mamy się wprowadzić kupimy drewniane łóżeczko wszystko jak Bóg nakazał,ale w pokoju u rodziców nie będę miała jak wstawić..I dlatego kołyska na początek by się przydała ;] Albo wyrzucę z pokoju meble i postawię je..na balkonie :rofl2: Chyba,że i ja trafię we wspomnianego Lotka i do czerwca mój dom będzie wypicowany :p

sa-raa- wiesz ja kupiłam używkę i po tym dziecku zamierzam ją sprzedać, nie sposób jej zniszczyć a jak dobrze aukcje przeprowadzę to możne nawet zarobie:-)

To jesteś kolejnym potwierdzeniem :tak:

Nayaa "Sara o turystycznym też przez chwilę myślałam ale nie wydaje mi się żeby dla noworodka było odpowiednie.." mi o ten fragment chodziło ;-)życzę morza kasy na szybki remont!

ach ten ograniczony budzet :wściekła/y: ja też nie kupię kołyski na pół roku bo mi szkoda kasy ale jak ktoś ma to czemu nie ;-) chcę kupić drewniane łóżeczko z szufladą pod spodem bo szuflada sie przyda a i teraz są gondole w wózkach z funkcją kołyski (widziałam takie na allegro ) więc jak coś to wybiorę model z taką funkcją
już nie mogę się doczekać jak zaczniemy się tu chwalić zakupami dla naszych maluszków ;-) ja planuje zacząć tak od lutego kupować powoli będzie już wiadoma płeć bo dłużej chyba juz nie wytrzymam ;-)

reklama
Do góry