reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

kurde dziewczyny az mi sie ciśnienie podniosło z wrażenia, super ta kołyska !!! bardzo mi sie podoba, naprawdę, poza tym te niektóre wózki, dobrze ze podajecie strony bo pojęcia nie miałam o istnieniu takich firm !, ja jakoś nie umiem na tym allegro szukac, proszę o linka do używanej kołyski bo sie zakochałam, a są w innych kolorach ??
łóżeczko chce właśnie z białego drewna :-) i powiem szczerze ze te które mi sie podobają to cenowo masakra !
ja też jak najbardziej zgadzam sie ze warto kupować używki, można dużo zaoszczędzić a przy dzidzi jest na co wydawać ewentualne oszczedności:-)

reklama
No ładna produkcja ;-)

Jak komuś nie zależy na wadze wózka to z czystym sumieniem polecam pierwsza aukcja z brzegu. Ważne tylko, żeby z tego modelu szukać jedno-szprychowych kół bo te które mają więcej szprych są piankowe a nie pompowane - cena nowego zestawu ponad 2500zł a tutaj prosze używki za fajna kasę można kupić. Gwarantuję, że to wózek nie do zepsucia więc spokojnie po kimś można zakupić.

Kołyski są piękne!! u Mnie tą funkcję pełnił wózek ;-) ale jakbym miała kaskę......:tak:

Łóżeczka mam 2 jedno turystyczne a drugie białe drewno zwykłe.

Kupiłam spodnie zwykłe czarne rurki w h&m za 79,90 polecam!

Sara o turystycznym też przez chwilę myślałam ale nie wydaje mi się żeby dla noworodka było odpowiednie.. Nie wiem.Nie znam się,to moje pierwsze dziecko :) Kołyska ma przewagę jeśli chodzi o wielkość. I czuję,że niezła burza mózgów będzie przy tym temacie hehe. Będę śledziła za jakąś fajną okazją i może coś w rozsądnej kwocie się kupi :) bo łóżeczko i tak i tak musimy zakupić.
Przed świętami muszę udać się do CH w poszukiwaniu fajnych spodni dresowych :)
Raz upolowałam fajne w CROPP'ie, ze zwężanymi nogawkami,fajne kieszenie,wsjo w moim stylu ale są zapinane na guzik i już jak zaczęłam tyć to w nieodpowiednim momencie się rozpinały :p więc na gumkę potrzebuję :))

Jak turystyczne nie odpowiednie to zwykłe drewniane też nie? :rofl2: Synek odchowany na obydwóch i do tego wózek w domu i powiem Ci, że nie narzekam ;-)
Nie potępiam kołysek wręcz przeciwnie uwielbiam je ale dla mnie to zbędny wydatek na chwilę obecną :tak: Jeśli jednak wygram w totka...

Ostatnia edycja:
Sara,nie chodzi o to,że zwykłe drewniane nie.Mnie po prostu miejsce będzie ograniczało na początek.Do domu do którego mamy się wprowadzić kupimy drewniane łóżeczko wszystko jak Bóg nakazał,ale w pokoju u rodziców nie będę miała jak wstawić..I dlatego kołyska na początek by się przydała ;] Albo wyrzucę z pokoju meble i postawię je..na balkonie :rofl2: Chyba,że i ja trafię we wspomnianego Lotka i do czerwca mój dom będzie wypicowany :p

sa-raa- wiesz ja kupiłam używkę i po tym dziecku zamierzam ją sprzedać, nie sposób jej zniszczyć a jak dobrze aukcje przeprowadzę to możne nawet zarobie:-)

To jesteś kolejnym potwierdzeniem :tak:

Nayaa "Sara o turystycznym też przez chwilę myślałam ale nie wydaje mi się żeby dla noworodka było odpowiednie.." mi o ten fragment chodziło ;-)życzę morza kasy na szybki remont!

ach ten ograniczony budzet :wściekła/y: ja też nie kupię kołyski na pół roku bo mi szkoda kasy ale jak ktoś ma to czemu nie ;-) chcę kupić drewniane łóżeczko z szufladą pod spodem bo szuflada sie przyda a i teraz są gondole w wózkach z funkcją kołyski (widziałam takie na allegro ) więc jak coś to wybiorę model z taką funkcją
już nie mogę się doczekać jak zaczniemy się tu chwalić zakupami dla naszych maluszków ;-) ja planuje zacząć tak od lutego kupować powoli będzie już wiadoma płeć bo dłużej chyba juz nie wytrzymam ;-)

reklama
Do góry