reklama
Minnie1
Fanka BB :)
Wstawiam efekt moich lowow, wiem, upadlam na glowe z iloscia, ale jak tu nie kupowac za takie pieniadze, nie moglam sie opanowac Mam jeszcze wszystko po Michale, mysle, ze jeszcze tylko body dokupie nowe i wsio
Na rozm. 56
Zobacz załącznik 539870Zobacz załącznik 539869Zobacz załącznik 539867
Na 62
Zobacz załącznik 539871Zobacz załącznik 539872
Na 68
Zobacz załącznik 539873Zobacz załącznik 539874Zobacz załącznik 539875
I jeszcze co ostatnio tez udalo mi sie wylicytowac na ebayu za grosze (licytowalam dresik, a jeszcze dolozyli body i skarpetki, wszystko jak nowe)
Zobacz załącznik 539876
Na rozm. 56
Zobacz załącznik 539870Zobacz załącznik 539869Zobacz załącznik 539867
Na 62
Zobacz załącznik 539871Zobacz załącznik 539872
Na 68
Zobacz załącznik 539873Zobacz załącznik 539874Zobacz załącznik 539875
I jeszcze co ostatnio tez udalo mi sie wylicytowac na ebayu za grosze (licytowalam dresik, a jeszcze dolozyli body i skarpetki, wszystko jak nowe)
Zobacz załącznik 539876
fioletowa no piękne perełki!!
Minie nigdy nie jest za dużo dzieciowych rzeczy :rotfl2: cudeńka!
Czekam marca i dalszych zakupów dla Dziecka a tym czasem w tym tyg czekam na okap, zlew i panele...może okno i drzwi....eh...
Minie nigdy nie jest za dużo dzieciowych rzeczy :rotfl2: cudeńka!
Czekam marca i dalszych zakupów dla Dziecka a tym czasem w tym tyg czekam na okap, zlew i panele...może okno i drzwi....eh...
Nayaa
Dziewczyny ale świetne ubranka!! Aż mi oczy błyszczą .
Mam nadzieję,że jeszcze jakieś przeceny się gdzieś uchowały i w czwartek cosik kupię i że mój nieślubny niedługo wróci i pieniążki będą..bo bida zagląda do portfela W ogóle do czego to doszło,że bardziej wypatruję ciuszków dla Pączka a nie dla siebie.I jestem przy tym taka szczęśliwa .Świat zwariował
Dziękuję za pomoc odnośnie fotelików,jak tatuś przyjedzie to sprawdzimy te isofixy.Ale fotelik to na 99% maxi cosi cabrio fix.
Niektóre z Was powinny zająć się czymś w rodzaju "baby concierge"
Mam nadzieję,że jeszcze jakieś przeceny się gdzieś uchowały i w czwartek cosik kupię i że mój nieślubny niedługo wróci i pieniążki będą..bo bida zagląda do portfela W ogóle do czego to doszło,że bardziej wypatruję ciuszków dla Pączka a nie dla siebie.I jestem przy tym taka szczęśliwa .Świat zwariował
Dziękuję za pomoc odnośnie fotelików,jak tatuś przyjedzie to sprawdzimy te isofixy.Ale fotelik to na 99% maxi cosi cabrio fix.
Niektóre z Was powinny zająć się czymś w rodzaju "baby concierge"
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Minnie, super zakupy! ja już chyba na razie zamykam sklepik z ciuszkiami, wszystko już poprane w Jelpie i poprasowane Mam chyba z 8 body na 58 i 62, z 6 kaftaników w tychże rozmiarach, z 5 pajacyków, z 7 spiochów, jakieś koszulki, półspiochy, spodenki, skarpeteczki i rękawiczki, no i czapeczki z 5 sztuk. Oprócz tego 3 sweterki i 2 bluzy. Myślę, że dość. Część kupiłam na Allegro, część na przecenie w Smyku i Mothercare, część z lumpeksu a parę sztuk dostałam. Chyba wystarczy jak na początek, co myślicie dziewczyny?
Kingusia91
aguska24mir
mama Pawełka :)
dziewczyny sliczne te wasze zakupy
naaya ja mam to samo zawsze jak ide sobie cos kupic to modego obkupie i terz nowego dziecia.
naaya ja mam to samo zawsze jak ide sobie cos kupic to modego obkupie i terz nowego dziecia.
Ostatnia edycja:
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kingusia, Isis, super!!! Same slicznosci
Wenusjanka, ja wozeczek bezowy, kiedyś wklejkam model. Łatwo się pieprze a nie będzie się tak nagrzewal, jak ciemne
Wenusjanka, ja wozeczek bezowy, kiedyś wklejkam model. Łatwo się pieprze a nie będzie się tak nagrzewal, jak ciemne
Podziel się: