reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Fioletowa gratuluję udanych zakupów :-)
Jeżeli chodzi o wybór fotelika to decydującym kryteriu są wyniki w testach:tak:

reklama
Wstawiam efekt moich lowow, wiem, upadlam na glowe z iloscia, ale jak tu nie kupowac za takie pieniadze, nie moglam sie opanowac ;) Mam jeszcze wszystko po Michale, mysle, ze jeszcze tylko body dokupie nowe i wsio :)

Na rozm. 56

Zobacz załącznik 539870Zobacz załącznik 539869Zobacz załącznik 539867

Na 62
Zobacz załącznik 539871Zobacz załącznik 539872

Na 68

Zobacz załącznik 539873Zobacz załącznik 539874Zobacz załącznik 539875

I jeszcze co ostatnio tez udalo mi sie wylicytowac na ebayu za grosze (licytowalam dresik, a jeszcze dolozyli body i skarpetki, wszystko jak nowe)

Zobacz załącznik 539876

fioletowa no piękne perełki!!

Minie nigdy nie jest za dużo dzieciowych rzeczy :rotfl2: cudeńka!

Czekam marca i dalszych zakupów dla Dziecka a tym czasem w tym tyg czekam na okap, zlew i panele...może okno i drzwi....eh...

Dziewczyny ale świetne ubranka!! Aż mi oczy błyszczą :szok:.
Mam nadzieję,że jeszcze jakieś przeceny się gdzieś uchowały i w czwartek cosik kupię :D i że mój nieślubny niedługo wróci i pieniążki będą..bo bida zagląda do portfela :zawstydzona/y: W ogóle do czego to doszło,że bardziej wypatruję ciuszków dla Pączka a nie dla siebie.I jestem przy tym taka szczęśliwa .Świat zwariował :-D

Dziękuję za pomoc odnośnie fotelików,jak tatuś przyjedzie to sprawdzimy te isofixy.Ale fotelik to na 99% maxi cosi cabrio fix.

Niektóre z Was powinny zająć się czymś w rodzaju "baby concierge" :tak:

Minnie, super zakupy! ja już chyba na razie zamykam sklepik z ciuszkiami, wszystko już poprane w Jelpie i poprasowane :) Mam chyba z 8 body na 58 i 62, z 6 kaftaników w tychże rozmiarach, z 5 pajacyków, z 7 spiochów, jakieś koszulki, półspiochy, spodenki, skarpeteczki i rękawiczki, no i czapeczki z 5 sztuk. Oprócz tego 3 sweterki i 2 bluzy. Myślę, że dość. Część kupiłam na Allegro, część na przecenie w Smyku i Mothercare, część z lumpeksu a parę sztuk dostałam. Chyba wystarczy jak na początek, co myślicie dziewczyny?

Minnie świetne ciuszki ;-)

Mi ciężko znaleźć coś fajnego unisex.
To moje ostatnie zdobycze :-)

Zdjęcie0913.jpgZdjęcie0914.jpg

Piękne ubranka dziewczyny :-)

Ja dziś byłam w komisie dziecięcym i za 60zł kupiłam 1,5kg ubranek - jest tego masęęęęęęęęęęęęęęęę :szok: Spędziłam tam ponad godzinę (za taką kwotę tylu ubranek w sklepie bym nie kupiła, ciuszki są firm kappahl, next, h&m, disney, lindex)), jak cyknę fotkę to wrzucę.
_2180002.jpg_2180003.jpg_2180004.jpg_2180005.jpg_2180006.jpg_2180007.jpg_2180008.jpg_2180009.jpg_2180010.jpg_2180011.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kingusia, Isis, super!!! Same slicznosci :)

Wenusjanka, ja wozeczek bezowy, kiedyś wklejkam model. Łatwo się pieprze a nie będzie się tak nagrzewal, jak ciemne :)

Do góry