reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

heh ja dzisiaj byłam w entliczku i zakupiłam nowe biustonosze do karmienia,ale bede je nosić juz teraz bo sie w stare nie mieszczę :no:
Bardzo polecam serię MaMa by alles:-)Jakość wykonania super, miłe w dotyku i dużo rozmiarów do wyboru...ja kupiłam 75G a maiłam 70d

Podobno od kwietnia ma byc dostepny Mutsy igo 2013:-)Ciekawe co to za cudo:-):confused:
Aha a Mutsy evo ma być juz dostepny w 8 kolorach w tym beż_ ladny:-)Wózek głęboki Mutsy Igo Comfort 2013 (podwozie + gondola) GRATIS KURIER [id15384] - 1895.00

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wygląda jak 4rider połączony z evo. Może być całkiem całkiem. Popatrzyłam na spacerówki na niemieckich stronach. Cena 499 euro. Podoba mi się ale czekam na dokładny polski opis. No i znowu kółka nie pompowane?

Ostatnia edycja:
oficjalne ceny to 60-65€ ale jak pisałam, na zamówienia z PL będą zniżki 20% i przy zamówieniach grupowych (od 3szt) będą dodatkowe zniżki :) wiem ze kilka miesiecy temu byla jedna mama w dzien dobry tvn i sprzedaje te spodniczki za 200-260zl (firma ang ale produkcja chinska :/)
ze wszystkimi cenami moge się dogadać indywidualnie, bo rowniez chcialabym zaproponowac kilku mamom oferte wspolpracy, gdyz jak dostane nowa maszynę do szycia, chce tez wprowadzic mozliwosc zamowien hutrowych i wprowadzic spodniczki do polskich sklepow ;)

w razie czego pisz na prv na bb lub fb

pozdrawiam :) <3

Dziewczyny muszę się pochwalić! Nic dla Franka nie kupowałam jeszcze, za to Kuzynka mnie zaskoczyła :))) IMAG0189.jpgIMAG0190.jpgIMAG0191.jpgIMAG0192.jpgIMAG0193.jpg

1. Prześliczny komplet z przyjemnego misia... będzie na jesień idealny:D
2. Bodziak zrobiony przez moją młodszą kuzynkę specjalnie dla Franusia:)
3. Białe bodziaki, do tego dostałam pełno kolorowych mazaków do ciuszków:)))) mogę szaleć:)
4. Butelki, smoczek i zestaw do zagipsowania sobie brzucha:))) na pewno to zrobię ok 37 tc, później powieszę w pokoju Maluszka:)
5. Buciki do kompletu 1:)

Ale się cieszę, jak dziecko!!! :D do tego mam już kupioną kołyskę która przyjdzie w kwietniu więc problem spania przez pierwsze 3-4 miesiące sam się rozwiązał:)

Co do Mutsy Igo oglądałam już na stronce, wygląda całkiem całkiem. Sa_Raa a co myślisz, że te kółka które ma EVO się nie sprawdzą? Pewnie dlatego taki lekki... w poniedziałek jadę zobaczyć...

SARA - u nas decyzja podjęta w sprawie wózka :-). Wybór padł na MUTSY 4RIDER :tak::-D:-D:-D. Wersja z pompowanymi kołami, skórzaną rączką, białą gondolą, beżową spacerówką i beżowym fotelikiem.
Będę Cię prosiła o pomoc w doborze fotelika... Jak w aucie mam isofix to jaki powinnam kupić??? Baza w tym momencie jest niepotrzebna, prawda????

SMILE - cudne rzeczy!!! I ten gips :-) czad :tak::-D
Pani w sklepie bardzo zachwalała Mutsy EVO, mówiła, że koła są duże i pomimo, iż niepompowane sprawdzają się wszędzie super, wózek dzięki temu jest lżejszy... aczkolwiek wolę pompowane... Nie muszę wózka nigdzie wnosić, więc waga wózka nie jest dla mnie aż taka istotna.

Ostatnia edycja:
Smile - ale fajną masz kuzynkę :-) A ten pomysł z odlewem - kurcze, podoba mi się:-D
Agacia - tez już kupiłam stanik do karmienia. Była promocja, więc czemu nie. I też miseczkę o rozmiar większą niż obecnie (niby jeszcze się mieszczę w obecne, ale już powoli się wylewa; biust mi "puchnie" z dnia na dzień, dokoła otoczek pojawiają się czerwone "promyczki"). Założyłam, pokazałam Aro -> komentarz "ale bajer" :-D
Fotelik - to mam teraz zagłostkę. Kompletnie się nie znam na tych bazach - czy będzie potrzebne u nas. Wogóle na początku fotelik zamontować (z tyłu, czy na przednim siedzeniu pasażera? Przodem, czy tyłem do kierunku jazdy?). Nasze auto to staruszek :sorry:

Natis :-D:-D:-D już zazdroszczę nóweczki :cool2::cool2::cool2:
CO do bazy to jak kto uważa. Na pewno jest bezpieczniej no i szybciej wyciągniesz fotelik z bazy i wepniesz na stelaż niż jak masz go wyplątać z pasów i potem zaplątać je z powrotem. Specjalistą nie jestem bo nie miałam i raczej mieć nie będę chyba, że mi kaska zostanie jakaś...fotelik ja bym wzięła travelera ze względu na regulowane oparcie albo do bazy maxi cosi cabrio

Smile cudne rzeczy!!! Pożycz kuzynki ;-)

Z fotelikami jest tak:
jesli auto ma poduszkę powietrzną dla pasażera z przodu i nie ma mozliwości jej wyłączenia NIE WOLNO mocować fotelika na siedzeniu pasażera tyłem do kierunku jazdy!!! Więc wtedy fotelik tylko z tyłu.

A co do bazy- w jednych fotelikach to bazę mocuje się na isofix, a do niej wpina siedzisko fotelika, inne nie mają bazy- po prosty cały fotelik mocowany jest na isofix.
Fotelik z bazą jest wygodniejszy, jeżeli ktoś planuje go czesto wypinać- w celu transportowania maluszka do mieszkania czy do sklepu.
Jezeli nie będzie takiej potrzeby, fotelik może być bez bazy i jest tak samo bezpieczny jak z bazą. I tez oczywiście da się go wypiąć bez problemu, ale jest to ciut mniej wygodne. Z pasów nic nie trzeba wyplątywac bo fotelik z isofixem, bez względu na to czy ma bazę czy nie, nie jest montowany pasami, choc może być-dodatkowo.

To tyle w temacie:tak:

P.s. I spadam się uczyć:sorry:Masakra...

Ostatnia edycja:
smile ubranka cudo:-) odlew extra pomysł, nawet nie wiedziałam ze cos takiego mozna kupic:-)
natis gratuluję podjęcia tej trudnej decyzji:-) powiedz ile płacisz wiec za 3w1 za ten wózek i ile sie tam czeka ?
czy w tym sklepie wózek mura jest i 3 i 4 do zobaczenia na miejscu i w jakim kolorze ? obleciałam wszystkie sklepy w rybniku z wózkami ale niestety nic ciekawego.. wiec na pewno się tam wybiorę

reklama
Do góry