reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

:-DMy tez mamy niebieskie- a dokładniej granatowe z zielonym, bo w poprzedniej serii inne kolorki były:tak: Naprawdę jestem mega zadowolona z tego łóżeczka. A dla porównania mam znajomych, którzy kupili inne i masakra:sorry2:

reklama
Nika ja miałam Bebe confort wcale nie najtańszy. Nie wygodny jak dla mnie. Co prawda 3 dziecko z niego korzysta i tylko kółka trzeba nasmarować. Dla mnie najgorsze było właśnie prowadzenie jedną ręką, to, że nie widzę dziecka, zima z tymi kółkami i w galeriach "ślizganie" się kółek po płytkach.

Teraz dostanę od Siostry Maclarena XLR fioleowego. Faktycznie w porównaniu z moją spacerówką wiele wygodniej się prowadzi no i ma dożywotnią gwarancję. Nie mam jednak zamiaru za często z niego korzystać. Wolę mój spacerowy od MUTSY

Anisiaj - Łóżeczko turystyczne też fajna sprawa. Ja mam i takie i takie i jak już kiedyś pisałm oba mają plusy i minusy. Jednak jak ma być na wyjazdy to ja bym kupiła!

Ostatnia edycja:
my tez jesteśmy jeżdżący i łóżeczko musiało być - ja kupiłam także by w domu służyło za kojec - łóżeczko młodego na górze, a turystyczne rozstawione na dole :-D

kurcze zazdroszczę Wam kochane tych wszystkich zakupów i dylematów co wybrać :) My wózek mamy - baby smile axel :) jest w idealnym stanie więc nie ma sensu wydawać kasy na następny, łóżeczko też mamy, musimy tylko kupic fotelik, hmmm tzn Luka uważa że ten po Tosi jest ok ale ja się uparłam, zwłaszcza, że znalazłam taki pasujący do naszego wózka. Ciuszków też nie kupuję dużo, bo dość dużo mam po Tosi takich neutralnych na początek (u moich rodziców dwie wielkie siatka :D), po za tym od kuzynki mam jeszcze dostać i od koleżanki. Ale i tak się nie możemy czasem z Luką opamiętać - i z nowości to nam się uzbierało - przepraszam za jakość zdjęć ale telefonem robiłam :) DSC00076.jpgDSC00080.jpg

Ja jestem za łóżeczkiem turystycznym. Mam już upatrzone, ale jeszcze za wcześnie na taki zakup.. chociaż kusi.. :-p
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (3002593104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chociaż teraz właśnie jak go szukałam, to rzucił mi się w oczy link
ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA - PEŁNE WYPOSAŻENIE KRAKÓW (2997374021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale tu kolory przegrywają na szczęście, bo znów miałabym dylemat

Za to mam problem z wózkiem, za dużo tu opinii i każda inna. Ja 8 lat temu miałam stary wózek, teraz marzy mi się coś bardziej nowoczesnego 3w1, ale chciałabym się zmieścić w cenie do 800zł za używany. Sąsiadka ma Roan 4Runner 3w1 i jest śliczny, ale co z funkcjonalnością? Opinie na necie podzielone..
ULTRALEKKI ROAN 4RUNNER 3w1 + gratisy (3005891351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co o nim sądzicie?
[h=1][/h]

Dziewczynko możecie mi pomóc dokonać zakupu? Bo nie wiem jaki rozmiar na mnie. Pas ciążowy On jest elastyczny i będzie opinać brzuszek tak? No i pytanie czy pod coś takiego mogę ubrać bluzkę z kołnierzykiem na guziki? Jak guziki będą się przebijać to nie będzie kiepsko wyglądało?

Marcysiowa, ale to się zakłada na bluzkę :-D
ja mam pas ciążowy, ale jakoś jeszcze go nie nosiłam w tej ciązy :-D

edycja: chyba czegoś nie zrozumiałam.. hehe ech ta ciąża
myślę że nie będzie źle wyglądał nawet z guzikami przebijającymi
ja to ubierałamn na koszulki i np pod bluzę

Widzę , że dziś jest oficjalny dzień "spamowania" :) wiec również skorzystam
laugh.gif
O mnie w dwóch słowach:
28l, "z zagranico" heh, jestem sierpniówką 2013, pierworódka (70% będzie chłopak
shocked2.gif
), po pęknięciu dużego krwiaka od miesiąca leżę i czekam na poprawę
err.gif

Trochę zmuszona sytuacja, zostałam zwolniona pod błahym pretekstem (nagły brak motywacji) w 9tc z nowej pracy, na 4dni przed końcem okresu próbnego.. dzięki z mamusiom z baby boom- bardzo mi pomogły stanąć na nogi i zmotywowały-zdecydowałam się zaryzykować i zacząć działać na własny rachunek :)
Teraz potrzebuje Waszej pomocy :) chodzi oczywiście o polubienie mojej strony na fb
cool2.gif
http://www.facebook.com/WeLovePetticoats i jeśli byłybyście tak kochane- wrzucenie również małego tekstu na wasz wall.

Brak pomysłu na prezent dla noworodka lub Malej Księżniczki ??
Sprawdź ofertę ❤
WeLovePetticoats.com
śliczne puszyste spódniczki, prosto z francuskiego atelier ✄
Idealne na specjalne okazje i sesje zdjęciowe ❣
Zapoznaj się z oferta ❣
FanPage: www.facebook.com/WeLovePetticoats
ProfilPL: www.facebook.com/WeLovePetticoatsPL

Nie jestem specjalista z marketingu, na razie uczę się wszystkiego od podstaw, ale mam tyle dobrych duszyczek w około, które mnie motywują i mam cicha nadzieje, ze moje spódniczki odniosą sukces. (jeśli ktoś w was chciałby mi pomoc dobra rada to będę bardzo wdzięczna <3)

ps. od razu uprzedzam ze ceny, które są widoczne, są przygotowane na rynek francuski, postanowiłam, ze zamówienia z Polski będą faworyzowane i traktowane "specjalnie", ceny będą niższe o 20%, oferuje bezpłatną dostawę z Francji i będzie dodatkowa zniżką przy zamówieniach grupowych :D

Dziękuję za uwagę <3

reklama
Do góry