reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

leika śliczny zakup, ja moimi sie pochwalę jak wrócę do domku, bo parę rzeczy przez internet zakupiłam ale jeszcze ich nie widziałam :-(

za to mogę się już pochwalić jaki wózeczek będę mieć dla dzidzi (od kuzynki jak już wspominałam)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BREAKER CLASSIC

ciężkawy trochę, ale mi wszystko jedno jest bo w domu mieszkam, więc nie muszę do bloku na jakieś piętro tachać, a i tak mam zamiar potem kupić jakąś fajną spacerówkę, więc na zimę ten jest ok - ma fajne nosidełko też :tak:

reklama
mnie też x-lander kusi i to bardzo....tego w wersji limitowanej nie widziałam jeszcze tak na żywo :) a tych XA starszej wersji to jeździ tyle u nas po mieście że aż śmiesznie to wygląda, no ale myślę że to jednak będzie TEN WÓZEK :) no i zastanawiam się nad gondolą...
mamjakty bardzo fajny i ładniutki wózek...cieżar Ci nie przeszkadza więc nic tylko się cieszyć że zakup masz z głowy :) już jedno mniej :-) u mnie do bloku to byłoby gorzej..muszę czegoś "lekkiego" szukać ;-)

leika śliczna sukieneczka :-).
tescową bieliznę dla dzidziaków tez polecam, mam sporo, trochę z ciuchlandów i naprawdę jest fajna :-). No a wielopaki sa opłacalne :-). My kupujemy tak bodziaki z długim rekawem, choc powoli przechodze tylko na takie zapinane na ramionach, a nie na zakładki :-).

Wyprałam pościel do wózeczka i pieluchy flanelowe. Muszę w końcu usiąśc i zrobic listę potrzebnych rzeczy dla wszystkich moich facetów, troche tego bedzie :baffled:. Jak palec mi dojdzie do siebie jadę na łowy dla Janka.

I znalazłam kawał polaru z dziurą na srodku, zrobię sobie z niego kocyk do poscieli z Ikei :-D.

A teraz rozpoczynam polowanie na kombinezono-śpiworek na allegro i mam w nosie, nie pytam męża czy mu sie podoba, bo wyczaiłam przesliczny, a on mi ni9e dał licytowac za wiecej niż 30 zł :wściekła/y: i oczywiście poszedł za więcej :-(.

Śliczna, śliczna sukieneczka ach jak wspaniale było by mieć dziewczynkę jest tyle cudnych rzeczy :))) jeżeli chodzi o pranie w powyżej 60 stopniach to boję się że te sliczne cudeńka mogą już nie być takie śliczne hihih

Śliczna, śliczna sukieneczka ach jak wspaniale było by mieć dziewczynkę jest tyle cudnych rzeczy :))) jeżeli chodzi o pranie w powyżej 60 stopniach to boję się że te sliczne cudeńka mogą już nie być takie śliczne hihih

Dlatego bawełnę (za wyjątkiem pieluch) piorę własnie w 60 stopniach ;-)Nic mi się nigdy nie zniszczyło :tak:

Kluliczek - ja z "prawdziwymi" zakupami czekam, aż się wreszcie przeprowadzimy do naszego nowego domku... Wtedy przejrzę rzeczy po synku i zacznę dokupować to, czego mi brakuje :-)

A ja czekam bo podobno mamy czas.... :baffled:

A tak naprawde to przede wszystkim nie znam plci. Dowiem sie w sobote. Poza tym mamy jakos teraz dzuo wydatkow. Jesien wiec trzeba ubrac syna na jesien, za tydzien chrzciny (a ja chrzestna) za dwa tygodnie bankiet u meza w pracy...

Wczoraj nalatalam sie zeby kupic jakis ciuch. Jedyne spodnie co wlazlam to znalazlam w H&M. Jutro jeszcze jade do jednego sklepu bo cos na gore musze znalezc a jak znajde tez fajniejsze spodnie to w H&M zawsze mozna oddac....
Zobaczymy czy cos znajde..

Szykują nam się dwa łóżeczka w spadku :-D po moim chrześniaku!!! Pięknie:-)!!! Jedno będzie u nas w pokoju a drugie w salonie. Kochana rodzinka :tak:, o jeden zakup mniej.

To ja się pochwalę zakupionym wózeczkiem:-)

Załączniki

• x-lander.jpg
    x-lander.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 61
gemini_bb rewelacyjny ten wózek...oj ja mam nadzieję że u nas Dziadki się dorzuca i też kupię coś podobnego..bardzo mi się podoba!

reklama
Gemini super tez wózek też się przymierzam do takiego ale ok marca kwietnia juz jako wersja spaceroowa i tez w kolorze czerwonym:-)
mam prośbę sprawdz prosze czy w wersji spacerowej oparcie rozkłada się do całkiem leżacego.. Myślę ze tak ale róznie to bywa..

Do góry