reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

MADZIU dziękuję za wiadomosć to widocznie już są rozm 62! Muszę sie wybrać do siostry bo ona pracuje w Silesii to zachaczę na pewno o C&A:)) CELINKO to super masz juz mebelki i fotelik !! :)

reklama
Ja troszkę ubranek mam, więc nie jestem taka strasznie golutka, ale w porównaniu z Wami....
Ale dobra przyjdzie czas na szaleństwo zakupowe, na razie ten remont wrrrrrrrrrrrrrr, ale już bliżej końca niz dalej.....hurra!

Marylion, i u mnie remont (kapitalny) również, przeszłam już wyburzanie ścian (ten kurz wrrr....:szok::wściekła/y:) jeszcze czeka mnie dużo więcej...trwa to już z 3 tygodnie:shocked2: i nadal końca nie widać...już mam dosyć tego bałaganu wrrr...

Ja stwierdziłam, że chyba jeszcze poczekam z wyprawką i większymi zakupami. Ciuszki już mam. Wcześniej wspominałam, że łóżeczka też, tylko muszę je sobie przywieść. Poczekam na męża aż się upora ze swoimi sprawami w pracy i razem będziemy szukać. Na razie to będę zerkać na wasze zdobycze i podpowiedzi :-)

Monika8887 współczuję remontu kapitalnego, jak Ty to znosisz biedactwo...i tyle czasu już!!!??? U mnie może dziś skończą łazienkę, potem kuchnia i będzie fajnie :)

Czekam do soboty z zakupami:-)-w końcu otwierają u nas w mieście porządne centrum handlowe!!!!!!No chyba ,że się nie wyrobie bo ide na wesele - wtedy przełoże zakupy na następny weekend:-p:dry:
5e8ef17511.png

tt2004553fltt.gif

Pysia slicznuchne naprawde:tak:

Ja wczoraj kupilam posciel z kroliczkiem niebiesko biala do wozka i do kompletu takie przykrycie do wozka kremowo niebieskie z kroliczkiem...urocze:-)

reklama
pysia25 po prostu śliczności :)
Do mnie jutro ma wpaść Szwagierka z rzeczami dla Maleństwa do przeglądnięcia...ciekawe czy znajdzie się coś ładnego :))
A dzisiaj w ciucholandzie kupiłam 3 bodziaki za bezcen po prostu, a są praktycznie jak nóweczki! za większe zakupy wezmę się jak Mały/a ujawni swoją płeć :))

Do góry