reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

MADZIU dziękuję za wiadomosć to widocznie już są rozm 62! Muszę sie wybrać do siostry bo ona pracuje w Silesii to zachaczę na pewno o C&A:)) CELINKO to super masz juz mebelki i fotelik !! :)

reklama
Ja troszkę ubranek mam, więc nie jestem taka strasznie golutka, ale w porównaniu z Wami....
Ale dobra przyjdzie czas na szaleństwo zakupowe, na razie ten remont wrrrrrrrrrrrrrr, ale już bliżej końca niz dalej.....hurra!

Marylion, i u mnie remont (kapitalny) również, przeszłam już wyburzanie ścian (ten kurz wrrr....:szok::wściekła/y:) jeszcze czeka mnie dużo więcej...trwa to już z 3 tygodnie:shocked2: i nadal końca nie widać...już mam dosyć tego bałaganu wrrr...

Ja stwierdziłam, że chyba jeszcze poczekam z wyprawką i większymi zakupami. Ciuszki już mam. Wcześniej wspominałam, że łóżeczka też, tylko muszę je sobie przywieść. Poczekam na męża aż się upora ze swoimi sprawami w pracy i razem będziemy szukać. Na razie to będę zerkać na wasze zdobycze i podpowiedzi :-)

Monika8887 współczuję remontu kapitalnego, jak Ty to znosisz biedactwo...i tyle czasu już!!!??? U mnie może dziś skończą łazienkę, potem kuchnia i będzie fajnie :)

Czekam do soboty z zakupami:-)-w końcu otwierają u nas w mieście porządne centrum handlowe!!!!!!No chyba ,że się nie wyrobie bo ide na wesele - wtedy przełoże zakupy na następny weekend:-p:dry:
5e8ef17511.png

tt2004553fltt.gif

Pysia slicznuchne naprawde:tak:

Ja wczoraj kupilam posciel z kroliczkiem niebiesko biala do wozka i do kompletu takie przykrycie do wozka kremowo niebieskie z kroliczkiem...urocze:-)

reklama
pysia25 po prostu śliczności :)
Do mnie jutro ma wpaść Szwagierka z rzeczami dla Maleństwa do przeglądnięcia...ciekawe czy znajdzie się coś ładnego :))
A dzisiaj w ciucholandzie kupiłam 3 bodziaki za bezcen po prostu, a są praktycznie jak nóweczki! za większe zakupy wezmę się jak Mały/a ujawni swoją płeć :))

Do góry