reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Ja troszkę ubranek mam, więc nie jestem taka strasznie golutka, ale w porównaniu z Wami....
Ale dobra przyjdzie czas na szaleństwo zakupowe, na razie ten remont wrrrrrrrrrrrrrr, ale już bliżej końca niz dalej.....hurra!
Ale dobra przyjdzie czas na szaleństwo zakupowe, na razie ten remont wrrrrrrrrrrrrrr, ale już bliżej końca niz dalej.....hurra!
Monika8887
Wdrożona(y)
ania.falko
Entuzjast(k)a
Ja sie pochwale,ze tez mi nie duzo brakuje,nie moge sie doczekac kiedy wozek odbiore....na szczescie juz zaplacony
Ja stwierdziłam, że chyba jeszcze poczekam z wyprawką i większymi zakupami. Ciuszki już mam. Wcześniej wspominałam, że łóżeczka też, tylko muszę je sobie przywieść. Poczekam na męża aż się upora ze swoimi sprawami w pracy i razem będziemy szukać. Na razie to będę zerkać na wasze zdobycze i podpowiedzi :-)
marylion74
Zadomowiona(y)
Monika8887 współczuję remontu kapitalnego, jak Ty to znosisz biedactwo...i tyle czasu już!!!??? U mnie może dziś skończą łazienkę, potem kuchnia i będzie fajnie
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Czekam do soboty z zakupami:-)-w końcu otwierają u nas w mieście porządne centrum handlowe!!!!!!No chyba ,że się nie wyrobie bo ide na wesele - wtedy przełoże zakupy na następny weekend
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
O(to, co kupiłam dla Mateuszka:
Kombinezon
Bluzeczka, a reszta w załącznikach, kaftanik+czapeczka, śpioszki i coś a'al piżamka:
Kombinezon
Bluzeczka, a reszta w załącznikach, kaftanik+czapeczka, śpioszki i coś a'al piżamka:
ania.falko
Entuzjast(k)a
Pysia slicznuchne naprawde
Ja wczoraj kupilam posciel z kroliczkiem niebiesko biala do wozka i do kompletu takie przykrycie do wozka kremowo niebieskie z kroliczkiem...urocze:-)
Ja wczoraj kupilam posciel z kroliczkiem niebiesko biala do wozka i do kompletu takie przykrycie do wozka kremowo niebieskie z kroliczkiem...urocze:-)
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
pysia25 po prostu śliczności
Do mnie jutro ma wpaść Szwagierka z rzeczami dla Maleństwa do przeglądnięcia...ciekawe czy znajdzie się coś ładnego )
A dzisiaj w ciucholandzie kupiłam 3 bodziaki za bezcen po prostu, a są praktycznie jak nóweczki! za większe zakupy wezmę się jak Mały/a ujawni swoją płeć )
Do mnie jutro ma wpaść Szwagierka z rzeczami dla Maleństwa do przeglądnięcia...ciekawe czy znajdzie się coś ładnego )
A dzisiaj w ciucholandzie kupiłam 3 bodziaki za bezcen po prostu, a są praktycznie jak nóweczki! za większe zakupy wezmę się jak Mały/a ujawni swoją płeć )