reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

wylażłam w koncu z domu pierwszy raz od soboty i pokulałam sie do sklepu dzieciowego i teraz sama jestem wsciekła na siebie ze kupiłam tą pościel na alegro.. Najdroższy Gluck 3 el był po 129 zł.. inni producenci poniżej 100zł.. A jaka bawełan gładziutka jak nasze babcie miały.. Az mnie szlag jasny trafił.. Czekam na następny miesiac i sobie jakąś kupie

reklama
Ja wybrałam wstepnie pościel z AMY ! Jest fajna gatunkowo i bardzo mi sie podoba:) Ale chyba muszę jakies 2 kupic wiec jedną wezme cały komplet a druga na zmianę tylko poszewki, ochraniacz i przescieradełko! wtedy są tansze.

Ja właśnie wróciłam z zakupów i jestem bardzo zła, bo chciałam kupić sobie jakieś spodnie ciążowe i oczywiście nic z tego bo żadne na mnie nie pasują-wszystkie są ogromne:szok: znalazły się jedne rozmiaru S ale i te miały jakieś szerokie nogawki i nic z moich zakupów:-(

Ja też jestem wściekła do kwardatu :wściekła/y::wściekła/y:
Nie miszczę się w żadne sukienki a idziemy niebawem na wesele, więc poszłam połazić po sklepach i co????? NIC...........buuuuu
nie dość że nie znalazłam nic fajnego to jeszcze te niefajne rzeczy są takie drogie że nóż w kieszeni się otwiera
WWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRR :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do tego wszystkiego dzwoniła moja mama i okazało się że zrobili nam zdjęcie na fotoradarze i dokumenty wysłali już do sądu grodzkiego bo nikt się nie zgłosił w wyznaczonym terminie :crazy: kurcze mam dość wszystkiego wwwwwrrrrrrrr zamiast kupować ciuszki dla Karolki to będziemy musieli zapłacić 400zł :angry::angry::angry: :szok::szok::szok::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
anik567- dokładnie - Rondzia ma rację!!! Ja równiez idę na wesele i zakładam sukienkę którą kupiłam przed wakacjami odcinaną pod biustem,krojoną ze skosa- pasuje jakl ulał - a że tyłek wygląda w niej jak szafa trzydrzwiowa to trudno wybaczą mi - to Panna Młoda ma olśniewać urodą a nie ja:-pPowodzenia coś znajdziesz!!!!!
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

reklama
ja byłam na weselu 6 września i miałam taką kieckę - wykorzystam ją równiez potem ..

Załączniki

• kiecka.JPG
    kiecka.JPG
    63,2 KB · Wyświetleń: 74
Do góry