reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

No właśnie myślałam, że to taka najzwyklejsza :confused: Długość według opisu to 71 cm. Sądzę, że dobra dla malucha, a potem i tak już będzie w niej siedział...
Ale to ja się jeszcze zastanowię :laugh2:

reklama
ja miałam taką tradycyjną na 100 cm (ok) ogładałam mniejsze i niezdecydowałam sie ale zobaczysz sama. dziecko zeby samo siedziało to ok pół roku - 7 miesięcy.. wklejam fotke Julki - 2,5 miesiąca , 6m i 7m i 2 tyg

Załączniki

• w1.JPG
    w1.JPG
    33,3 KB · Wyświetleń: 33
  • w2.JPG
    w2.JPG
    32,9 KB · Wyświetleń: 37
  • w3.JPG
    w3.JPG
    31 KB · Wyświetleń: 39
Ojej dziewczyny jakie śliczne zdjęcia - ach ja chyba zabiorę swojego męża na zakupy.
My dziś kupiliśmy lodówkę hihihihihi :-D ale jest fajna taaaaka wielka że chyba będę musiałą na taborecik wchodzić żeby sięgnąć do górnej półeczki :-)
A od nastęnego miesiąca zaczynamy kompletować wszystko co będzie potrzebne dla Karolinki :tak:

MADZIU dziękuję Ci za namiary! Może skorzystam ale z tego co wiem juz na 100% to bede miała cesarke ze względu na słaby wzrok i uszkodzoną rogówke i nie wiedomo co z siatkówką moze byc podczas porodu natur. Więc pod koniec wrzesnia ide na kolejne badanie i po zaswidczenie! A co do porodowki to mamy duza szanse sie spotkać:)) a córcie masz przesliczną!!KLULICZKU ale cudniaste śpioszki:)) do Ikei też sie musze wybrac heh chyba mnie mezus przeswieci z tymi zakupami;))ANIK gratuluję zakupu lodóweczki hihi chyba trzeba bedzie ten taborecik kupic;))) My kupujemy w listopadzie i tez własnie myslalam jak ja tam bede siegac;))

jakie fajne ciuszki tu widzę :-) Kluliczek - ja też zamówiłam kilka półśpiochów na allegro - ciekawa jestem jakie będą - zobaczę je dopiero jak do domku pojadę, to pewnie pod koniec września nastąpi :-(
Madzia_33 - ja też mam taką tradycyjną wanienkę :tak: śliczną masz córeczkę - teraz pewnie już mała pannica z niej jest :-)

Madzia_33 - cudna ta Twoja kruszynka:-)Ja jeszcze nie przymierzam się do zakupów-nie mam ostatnio do tego głowy!Ale za miesiąc otwierają u nas centrum handlowe to w końcu będe mogła zaszaleć!!:-):laugh2:

Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.
Kluliczku, daj znać, jak to się szyje, bo ja kupiłam jeden taki błękitny polarek 130x170 za 7,49 i pewnie to taki sam, jak Twoje albo prawie. A przyznam, że nigdy w życiu nic jeszcze nie uszyłam, poza przyszywaniem guzików i wieszaczków do ręczników :-) Czy są jakieś pułapki przy tych polarkach (np. coś się pruje, trzeba podwójnie podwijać itp.)?

reklama
Doszły do nas juz półśpiochy dla Miśka :-). Fajne są, duzo lepsze niz na zdjęciu, jestem zadowolona :-)

body_polspichy%20%283%29.JPG

i pościel do wózka doszła :-). Super. Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.

Wyglądają, jak z H&M, mam identyczne, są super :tak::-D;-), miałam do Naci w rozm. 56 i 62 i długo starczyły, bo takie duże wychodzą :-p. Teraz też będę używać, ale w rozm. 56 chcę kupić ze 2 pary, co mniejsze jednak będą, bo wtedy to się Nacia topiła :rofl2::baffled:.

Do góry