reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Zwrócicie uwagę na wielkość kółek przy doborze wózka.. te z chico są według mnie za małe.. bardzo zle się jeździ potem po chodnikach i ogólnie złych warunkach np. jak tej zimy spadnie śnieg :):) ale wybór nalezy do Was jak ktoś mieszka w mieście i są dobr chodniki to mozna sobie pozwolić...
mój stary wózek jest za wielki i nie mieści mi sie do samochodu, chyba też musze się rozejrzeć za czymś nowym...a stary sprzedamy na allegro :)

reklama
Z dwóch propozycji wybrałabym zdecydowanie zielone - są cieplutkie :tak:, a niebieski to taki zminy kolor, choć najbardziej krecą mnie kolory stonowane - pieski na ecri tle.
To może spaczenie pracy z projektami graficznymi, ale wolę jak maluszek będzie na pierwszym tle w łożeczku, a pościel na drugim.
To oczywiście indywidulna sprawa - są zwolenicy bardzo kolorowych dodatków

Chyba musisz sama podjąć decyzję co ci się Madzia najbardziej podoba - aby pożniej było miło patrzeć :tak:.

mi tez jakoś bardziej podobają się wzory na tle kremowym - żyrafki na przykład :-)
tak jak to kuleczka_ok napisała - to co się podoba to sprawa indywidualna każdej z nas :-) chyba raczej Ci nie pomożemy, jedynie jeszcze bardziej namotamy w głowie :sorry2::laugh2:

MADZIA Piękna pościel!!ja też wziełabym niebieską:))Kupiłam już troszkę cuszków dla nasej małej ale napsizcie w jakich rozmirach te ciuszki? mam najwiecej w 62 ale też pare kaftaników 56!Co do wózia to bylismy oglądać i kupujemy Mutsy 4 Rider! Gondolka nie za duża ale do 5-6 miesięcy wystarczy potem będzie ciepło i w spacerówce będzie dzidzia jezdzić! Tylko kolorki nam zostały do wybrania bo chcemy cały zestaw ale gondolka inny kolorek spacer tez inny plus fotelik ale taki zwykły!Jest zwrotny i ma pompowane kólka:) zresztą nie ma idealnego wózka a te Roany to mi sie nie podoają niestety..

mi sie bardzo podobają te slimaki zielone. W przyszlym miesiącu chcemy poscielke kupic.
Po Oliwii mam zyrafki ecri.

reklama
w koncu zamówiłam neutralne niebieskie serduszka (taka ze słonikami) razem z zasłonka , i przybornikiem a do wózka zielone ślimaki. Wybór padł na te słoniki po przemysleniu faktu ze dzieci beda razem mieszkać w pokoju a mebelki niebieskie , tapicerka Julkowego tapczanika idywan też A firanka w młodych bohaterów kubusia puchataka

Do góry