reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Jeśli chodzi o karuzelkę to ja razie też tylko przeglądam. W pierszej kolejności muszę się zaopatrzyć w niezbędne rzeczy. Póżniej będe myślała o rozrywce :-)

Pysia dziękuję za link, własnie się dopatrzyłam że nie wziełam wypełnienia do pościeli do wóżka. Dzięki :tak:

chyba przestane wchodzić na ten watek bo aż coś mi sie robi jak widzę te śliczne zakupki, a ja jeszcze nic nie mam :dry: ale dziś jadę do krakowa, muszę pracę skończyć pisać i w końcu się obronić i wtedy zacznę świrować :-D hehe ;-)

mamjakty ja tez sobie chyba odpuszcze zaglądanie tutaj:-) ja własciwie tez nic nie kupiłam (3 pary spiochów, 2 body, czapka, 2 kaftaniki) a gdzie reszta??? fakt mam walizke po Julce oraz łozeczko,kazruzelke, wózek, przewijak, wanienke stare nosidełko do auta , lezaczek, kojec, mini łożeczko ..

Załączniki

• mini.JPG
    mini.JPG
    49,2 KB · Wyświetleń: 34
  • leżaczek.JPG
    leżaczek.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 30
no ja też niby coś tam mam od kuzynek, ale sama jeszcze nic a nic nie kupiłam - a na pewno muszę kupić jakąś pościel, kocyki, kombinezon na zimowe spacerki, pieluchy no i jakieś kosmetyki - z ciuszków nie będę szaleć bo sporo tego mam, a pewnie mała dostanie jeszcze jakieś w prezencie od odwiedzających ;-) ale jak tak patrzę na zakupy dziewczyn to mi tak głupio, że ja nic nie kupiłam :zawstydzona/y:

mamjakty życzę powodzenia przy obronie :tak:
Dziewczyny a ja nic, kompletnie nic :-( i nie dostanę bo nie mam od kogo. Ani w rodzinie, ani najbliższe koleżanki nie mają małych dzieci a jak mają to duże.
Także pomimo iż nic nie kupiłyśce, zawsze jakieś drobiazgi już macie.
A ja to wszytko będę dopiero gromadzić :happy:

Pociesze Was ze ja tez mam jeden ciuch kupiony i koniec. Mam co prawda po synku lozeczko, lozeczko turystyczne, karuzelke, laktator i takie tam inne, wozek i sporo ubran ale jeszcze nie przejrzane co i jak. No i przede wszystkim czekam az bede wiedziala kto tam siedzi inside...

reklama
Do góry