Od lutówek ściągnęłam pomysł NOWY MODEL*GRAJĄCA*ŚWIECĄCA HULAJNOGA*3 kolory (1389821028) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czy to nie za wcześnie ale też może poleżeć w końcu to nie banan
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Fajna ta hulajnoga
Ja się zastanawiałam nad ślizgami dla Oli plus patyki do łapania równowagi - ale nie wiem czy tez nie za wcześnie by było. W lutym jedziemy w góry i tak sobie myślałam czy by nie spróbować z tymi ślizgami. Zobaczymy
Ja się zastanawiałam nad ślizgami dla Oli plus patyki do łapania równowagi - ale nie wiem czy tez nie za wcześnie by było. W lutym jedziemy w góry i tak sobie myślałam czy by nie spróbować z tymi ślizgami. Zobaczymy
Martusia 'jeździ' na swojej hulajnodze, czasami tylko sobie na niej przysiada, a czasem ją prowadzi po domu:-), zobaczymy jak będzie wiosną na dworze. Potrafi się odpychac jedną nogą, narazie powoli, ale myślę że na zewnątrz nabierze rozpędu;-).
ania.falko
Entuzjast(k)a
dziewczyny czym się bawią wasze dzieci!!!! help....już sama nie wiem co mam kupic Alexowi na urodziny...coś co by go zaciekawiło...ostatnio kupiłam mu taki duży domek z kartonu ,który mógł malowac na zewnątrz,ale nie trwało to dość dlugo,miałam mu kupic pieska co szczeka chodzi i itp.ale dostał od cioci pieska troche innego,ale też móże być i juz sama nie wiem,ma mini koszykówka,doktora,tor wyścigowy itp
co wy kupiliście?
co wy kupiliście?
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Mój zakochany w pociągu z klocków duplopodobnych firmy jixin. Wprawdzie już rozwalił koło, ale wóz strażacki brata nadal dziala. Układanie mu mało idzie, ale bawi się super i pociągiem i zwierzątkami. Tylko to strasznie głośne, uprzedzam.