reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Fajna ta hulajnoga :)
Ja się zastanawiałam nad ślizgami dla Oli plus patyki do łapania równowagi - ale nie wiem czy tez nie za wcześnie by było. W lutym jedziemy w góry i tak sobie myślałam czy by nie spróbować z tymi ślizgami. Zobaczymy ;)

Oliwia na hulajnodze 3-kołowej jeździła jak miała 2 lata i 2 miesiące, tylko że ona jest wysoką dziewczynką i radziła sobie super od początku.

Martusia 'jeździ' na swojej hulajnodze, czasami tylko sobie na niej przysiada, a czasem ją prowadzi po domu:-), zobaczymy jak będzie wiosną na dworze. Potrafi się odpychac jedną nogą, narazie powoli, ale myślę że na zewnątrz nabierze rozpędu;-).

Nasza sąsiadka trzyma taką hulajnoge na klatce schodowej i jak przechodzimy to Ola ciągle jej sie czepia :)
Madzia a nie chcesz kupić takie tylko troche mniejsze ?

dziewczyny czym się bawią wasze dzieci!!!! help....już sama nie wiem co mam kupic Alexowi na urodziny...coś co by go zaciekawiło...ostatnio kupiłam mu taki duży domek z kartonu ,który mógł malowac na zewnątrz,ale nie trwało to dość dlugo,miałam mu kupic pieska co szczeka chodzi i itp.ale dostał od cioci pieska troche innego,ale też móże być i juz sama nie wiem,ma mini koszykówka,doktora,tor wyścigowy itp
co wy kupiliście?

mój mały uwielbia samochodziki Chuck by Tonka z torami ( mostami, nie wiem jak to nazwac- ale nie ten duży gadająca ciężarówka, tylko małe), i wszelkiego rodzaju małe zwierzątka i jeszcze takie tablice do malowania bez brudzenia...

reklama
Mój zakochany w pociągu z klocków duplopodobnych firmy jixin. Wprawdzie już rozwalił koło, ale wóz strażacki brata nadal dziala. Układanie mu mało idzie, ale bawi się super i pociągiem i zwierzątkami. Tylko to strasznie głośne, uprzedzam.

Do góry