reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziewczyny dostałam dziś cynka że u mnie zaczyna się wyprzedaż -70% w coccodrillo Jak u mnie to pewnie i w innych miastach ;-) Może się komuś przyda to info ;-)

reklama
wyprzedaż w Smyku.
polecam przejść się na dział z bucikami :-)
byłam dzisiaj w Szczecinie i zakupiłam Skrzatowi dwie pary - jedne takie bardziej wiosenne, a drugie to już sandałki na lato.
wiosenne wzięłam 20, a sandałki 21.
butki można oddać w ciągu 5 dni jakby ktoś robił zakupy bez dziecka.
spora przecena.
skórzane buciki z 99,99 na 40 złotych :tak:

O kurcze to na serio super przecena :tak:.....ja musze małego zaopatrzyć właśnie w sandałki....W ogole jak sie sprawdzaja buciki ze Smyka? Ma ktos? Jesteście zadowolone?

Wyprzedaże to super sprawa. Upolowałam sobie fajną kurtkę zimową z 250 zł przecena na 180 zł a przy kasie powiedziała babeczka że jeszcze rabat i w sumie zapłaciłam 125 zł. Kozaczki 120 zł taniej i tak na następną zimę musiałabym to wszystko kupić a Olcia od chrzestnego dostała już kombinezon. Ech ja chcę już wiosnę, lato i chodzenie bez kurtek !

Ja buciki zawsze kupuję w Deichmannie albo w CCC :tak:. Przeceny są juz od jakichś 3 tygodni, przynajmniej w Poznaniu, jak byłam ostatnio, to się obkupiłam, że szok:szok::-D. Dużo tez na allegro kupuję, fajowe są bluzeczki od eMargoni, fajne np. z firmy c&a, naprawdę polecam.
Teraz kupowałam Natasi płaszcz też na allegro, a po buty to dopiero muszę jechać. W h&m też są fajne ciuchy, szczególnie teraz.
A tu płaszczyk. I do tego taki kapelusik. A Matowi kupuję next week (no i Nacie jakąś kurtkę taka na spacery / czyt. wybrudzenie :-D:rofl2::-p:eek:)

Pysia śliczne zakupy. Wyobrażam sobie w tym Twoją córcię...Ślicznotka będzie rewelacyjnie wyglądać :-)

kurczaki piszecie ze takie promocje...chyba muszę przez weekend namówić mojego na jakiś wyjazd do Krakowa....bo u nas to takich sklepów nie ma....samo badziewie i tyle

Pysiu ciuszki sliczne :tak: :-)

Ja byłam w Smyku wczoraj i dupka blada :dry: Nie wiem od kiedy jest ta wyprzedaż ale u nas zostały same duże rozmiary...A szkoda bo znalazłam jedne bardzo fajne buciki dla Młodego...Za 40 zł z 99zł tylko że jeden pasek był urwany...z sandałków już tez nic nie zostało...
Tak więc butów nie mam żadnych :dry: Niby jeszcze i tak w kozakach biegać musi bo na dworze bajorko sie zrobiło, ale czułabym sie spokojniej gdybym juz miała jakieś adidaski w domu...

U nas w realu jest mega wystawa ciuszków z Hello Kitty itd....bluzeczki,dresy,piżamki,skarpetki,rajstopki...od rozmiaru 92 do 110...Za 11-19 zł...:-D Ja mam 3 bratanice więc sobie wyobraźcie ile nakupiłam różowego badziewia :-D Tak o, żeby chociaż po domciu miały...:-)

Musze Pampersy firmy Pampers kupić :-) czy któraś sie orientuje gdzie teraz jakieś okazje są ?

reklama
Tak w coccodrillo są fajne promocje:) Też nabyłam parę ciuszków:-)
Buciki zimowe moja ma z Gufo CCC, a teraz po domku z elefantena sandałki. Dopiero na wiosnę będę dalej kupować!

adivko ostatnio w carrefurze była promocja tylko na 2 packi coś ok 85 zł.
Ja teraz małej kupuję z Lidla Toujours i są rewelacyjne.;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry